COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BWIN – ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE! (16/05)

bwin – Σούπερ προσφορά* στο Champions League! (16/05)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
16 Μαΐου 2023 - 07:45
16/05/2023 - 07:45
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
bwin-16-05.jpg

Το πρώτο «εισιτήριο» για τον τελικό του Champions League θα «σφραγιστεί» απόψε στο Μιλάνο. Μεγάλο προβάδισμα για τους «νερατζούρι», μετά το 2-0 της περασμένης Τετάρτης.

Το Μιλάνο βγάζει φιναλίστ

Το μεγάλο προβάδισμα που απέκτησε την περασμένη εβδομάδα καλείται να υπερασπιστεί η Ίντερ και μπροστά στον κόσμο της να πανηγυρίσει την πρόκριση στον τελικό του Champions League, αποκλείοντας τη Μίλαν. Οι «νερατζούρι» στον πρώτο ημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και μέσα σε τρία λεπτά, διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα τους ντέρμπι. Στο 8’ ο Τζέκο και στο 11’ ο Μκχιταριάν παραβίασαν την εστία των «ροσονέρι» και πλέον οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι, καλούνται να διαχειριστούν το ξεκάθαρο προβάδισμα που έχουν πάρει. 

bwin – Build A Bet* στο Champions League!

Σε αντίθετες πορείες

Ίντερ και Μίλαν βρίσκονται σε εντελώς αντίθετες πορείες, αναφορικά με την εικόνα που παρουσιάζουν εντός αγωνιστικού χώρου, το τελευταίο διάστημα. Οι «νερατζούρι» μετρούν επτά νίκες στη σειρά σε αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, το Κύπελλο Ιταλίας και το Champions League. Σε πέντε από αυτά τα παιχνίδια, μάλιστα η Ίντερ διατήρησε ανέπαφη την εστία της, κάνοντας ακόμα μεγαλύτερο το επίτευγμα. Οι «ροσονέρι» από την άλλη προέρχονται από την ήττα κόντρα στην Σπέτσια με 2-0 για τη Serie A, αποτέλεσμα που τους απομάκρυνε κι άλλο από την πρώτη τετράδα και τις θέσεις του Champions League της νέας σεζόν. Στα πέντε τελευταία οι παίκτες του Πιόλι επικράτησαν μόλις μία φορά, ηττήθηκαν δύο, ενώ ακόμα τόσες ήρθαν ισόπαλοι! Μόλις μία φορά πανηγύρισε τη νίκη στο ντέρμπι της πόλης η Μίλαν, έχοντας ηττηθεί τέσσερις και μάλιστα δίχως να δεχτεί γκολ σε κανένα εξ αυτών. 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet