COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΠΑΣΚΕΤ breadcrumbs arrow FINAL FOUR 2023: ΟΙ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ

FINAL FOUR 2023: Οι ώρες και οι μεταδόσεις των τελικών

Το Final Four 2023 της Euroleague, θα ρίξει αυλαία σήμερα (21/05), πρώτα με τον μικρό τελικό ανάμεσα σε Μονακό και Μπαρτσελόνα (17:00) και στη συνέχεια με τον σπουδαίο μεγάλο τελικό, Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης, από τον οποίο θα προκύψει ο φετινός πρωταθλητής Ευρώπης.

Το Final Four 2023 της Euroleague, θα ρίξει αυλαία σήμερα (21/05), πρώτα με τον μικρό τελικό ανάμεσα σε Μονακό και Μπαρτσελόνα (17:00) και στη συνέχεια με τον σπουδαίο μεγάλο τελικό, Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης, από τον οποίο θα προκύψει ο φετινός πρωταθλητής Ευρώπης.

Δημήτρης Ψιμίτης
Δημήτρης Ψιμίτης
21 Μαΐου 2023 - 09:30
21/05/2023 - 09:30
final-four_bullets_sentragoal.jpg

Το πρώτο μέρος του Final-4 στο Κάουνας ολοκληρώθηκε, με τον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ Μαδρίτης να βρίσκονται στον τελικό της Ευρωλίγκας, έχοντας αποκλείσει τις Μονακό και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα.

Παρακάτω, θα δείτε αναλυτικά όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ημέρα των τελικών, όπως τον τρόπο μετάδοσης των δύο παιχνιδιών.

Πρόγραμμα Final Four 

Την Παρασκευή (19/5) έλαβαν χώρα οι δύο ημιτελικοί στη «Zalgirio Arena», χωρητικότητας 17.000 θεατών, με το Ολυμπιακός - Μονακό (76-62) να ανοίγει το πρόγραμμα στις 18:00 και το «clasico» της Μπάρτσα με τη Ρεάλ (66-78) να ακολουθεί στις 21:00.

Διαφορετικές θα είναι οι ώρες στο πρόγραμμα της Κυριακής, με το τζάμπολ του μικρού τελικού να έχει οριστεί για τις 17:00 και το Ολυμπιακός - Ρεάλ να ακολουθεί τρεις ώρες αργότερα.  

Final Four 2023 Μετάδοση/Κανάλι

Και οι δύο σημερινές αναμετρήσεις θα μεταδοθούν από το Novasports Prime, όπως ακριβώς συνέβη και με τους ημιτελικούς. 

Παιχνίδι Live Streaming* Κανάλι
Μονακό - Μπαρτσελόνα
Μικρός τελικός,
21/05, 17:00
LOGO-NOVASPORTS-ALT-PRIME-V.png
Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης
Τελικός,
21/05, 20:00
LOGO-NOVASPORTS-ALT-PRIME-V.png

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Final Four 2023 Ομάδες 

Ολυμπιακός 

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, μετά από μία απίθανη πορεία στην κανονική περίοδο και στα playoffs, προκρίθηκε στο 12ο Final Four της ιστορίας της και πρώτο back to back μετά τη «χρυσή» διετία 2012-13, με στόχο την κατάκτηση του 4ου ευρωπαϊκού τροπαίου

Το δίδυμο των Σλούκα - Βεζένκοφ ξεχωρίζει για τον Ολυμπιακό, καθώς πρόκειται για δύο από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη, με το Βούλγαρο φόργουορντ μάλιστα, να κατακτά το βραβείο του MVP της regular season.

Βέβαια δεν είναι μονάχα αυτοί οι δύο στο προσκήνιο για την ομάδα στο παρκέ, αφού παίκτες όπως ο αρχηγός Κώστας Παπανικολάου και το δίδυμο Ουόκαπ - Φαλ κάνουν τη διαφορά σε πολλούς τομείς. 

Στον ημιτελικό κόντρα στη Μονακό, οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο και πήραν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. 

Μονακό

Οι Μονεγάσκοι αποτελούν την πρώτη ομάδα μετά την Κουμπάν το 2016 στο Βερολίνο, όπου συμμετέχει για πρώτη φορά σε Final Four και αυτό το κατάφερε στη μόλις δεύτερη παρουσία της στην Euroleague

Μετά από την τέταρτη θέση στην κανονική περίοδο και την «κολασμένη» σειρά των playoffs με τη Μακάμπι, όπου το πλεονέκτημα έδρας άλλαξε τρεις φορές χέρια μέσα σε λίγες ημέρες, η Μονακό πήρε την ιστορική πρόκριση. 

Προφανώς και ο ηγέτης της Μάικ Τζέιμς ξεχωρίζει, αφού είναι ο μοναδικός παίκτης από ολόκληρο το ρόστερ, ο οποίος έχει μία και μοναδική παρουσία σε Final Four (2016 με Μπασκόνια). 

Στον ημιτελικό του Final-4, ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό εξαιτίας της τραγικής εμφάνισης που πραγματοποίησε στο τρίτο δεκάλεπτο (27-2) και γνώρισε άδοξο αποκλεισμό.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπαρτσελόνα 

Η πιο ακριβή ομάδα στην Ευρώπη, παρότι παίζει αναχρονιστικό μπάσκετ για το ρόστερ που διαθέτει, κατάφερε να προκριθεί σε τρίτο συνεχόμενο Final Four με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της, μετά τη δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο και τη «σκούπα» κόντρα στη Ζαλγκίρις στα playoffs.

Οι Καταλανοί με εξαίρεση τον ηγέτη τους και καλύτερο παίκτη στην Ευρώπη εδώ και πολλά χρόνια, Νίκολα Μίροτιτς και τον Νίκολα Λαπροβίτολα, παρουσιάζουν συνολικά μία προβληματική επιθετικά εικόνα, η οποία στις κακές της βραδιές έχει και αντίκτυπο στην παραδοσιακά καλή της άμυνα.

Στον ημιτελικό του Final-4 με αντίπαλο τη Ρεάλ, η κακή παράδοση συνεχίστηκε, με τους «μπλαουγκράνα» να γνωρίζουν την ήττα με 78-66. 

Ρεάλ Μαδρίτης 

Η «Βασίλισσα» απέδειξε για μία ακόμα φορά τη φετινή σεζόν και δη στα playoffs, πως διαθέτει την πιο «βαριά» φανέλα στην Euroleague και τους λόγους για τους οποίους αποτελεί την πολυνίκη του θεσμού. 

Η Ρεάλ, αν και βρέθηκε στο 0-2 μέσα στη Μαδρίτη από την Παρτιζάν, πέτυχε τρεις σερί νίκες, εκ των οποίων οι δύο σερί στο Βελιγράδι, ενώ κέρδισε και το Game 5 με ανατροπή από το -18 και έκλεισε εισιτήριο για το 13ο Final Four της ιστορίας της. 

Ο Ταβάρες αποτελεί τον μεγάλο σταρ των Μαδριλένων μαζί με το δίδυμο Μούσα - Χεζόνια, όμως η τριάδα των «γερόλυκων» Γιουλ, Ρούντι και Σέρχι είναι αυτή η οποία στις κρίσιμες στιγμές θα κάνει τη διαφορά και θα πάρει την ομάδα στις «πλάτες» της. 

Ακόμα και με σοβαρές απουσίες (Γιαμπουσέλε, Ντεκ), οι Μαδριλένοι κέρδισαν ξανά την Μπαρτσελόνα, με το τελικό 78-66 υπέρ των «μερένχες» να στέλνει την ομάδα με τα περισσότερα τρόπαια της διοργάνωσης σε έναν ακόμα τελικό Ευρωλίγκας. 

Final Four 2023 Προγνωστικά 

Προβάδισμα για τον Ολυμπιακό αναφορικά με την κατάκτηση του τροπαίου, με τη Ρεάλ να πηγαίνει στον τελικό ως αουτσάιντερ. 

Ομάδα  Απόδοση
Ολυμπιακός  1.58
Ρεάλ 2.71

Πάντως, πέρα από την ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο, ενδιαφέρον έχουν και τα ειδικά στοιχήματα, τα οποία αφορούν τους παίκτες των ομάδων και τις επιδόσεις τους στις στατιστικές κατηγορίες. 

Τα προγνωστικά* της ομάδας του Sentragoal για το Final Four 2023 της Euroleague:

Σημείο Απόδοση
Νικητής: Ολυμπιακός 3.30
MVP: Σλούκας 5.00
Πρώτος Σκόρερ: Τζέιμς 5.00
Πρώτος σε ασίστ: Σατοράνσκι 7.50
Πρώτος σε Ριμπάουντ: Φαλ 7.00
Ζευγάρι Τελικού & Νικητής: Ρεάλ Μ. - Ολυμπιακός & Ολυμπιακός 4.70

Τα προγνωστικά* δόθηκαν στις 16/05.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
Stoiximan
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Bet Builder*
Πριμ* στο παρολί
Δύο και... ταμείο
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
Novibet
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Δύο & νίκησες
Ενισχυμένο* παρολί
Cash Out* & 0% γκανιότα*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
Bwin
9
☆☆☆☆☆
★★★★★
9
GR
Build a Bet
Edit my Bet
Auto Cash out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
Betsson
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Betsson+
Ασφάλεια στα Παρολί
Ενισχυμένες Αποδόσεις
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
Fonbet
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Κερδίστε… χάνοντας
Επιστροφή πριν κριθεί
Boomerang σε 0-0 και 1-1
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet