ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BWIN – PREMIER LEAGUE ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ! (20/05)

bwin – Premier League με ενισχυμένες αποδόσεις! (20/05)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
20 Μαΐου 2023 - 10:43
20/05/2023 - 10:43
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
salah.jpg

Οι αναμετρήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας με την Μπόρνμουθ και της Λίβερπουλ, στο «Anfield» με την Άστον Βίλα, ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα της Premier League.

bwin – Build A Bet* στην Premier League!

Ν’ αντέξει στην πίεση

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, θέλει μόνο τη νίκη το απόγευμα κόντρα στην Μπόρνμουθ, για ν’ αντέξει στην πίεση που της έχει βάλει η Λίβερπουλ, με το νικηφόρο σερί της.

Στόχος των «κόκκινων διάβολων» είναι η έξοδος στο Champions League, ενώ πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός πως έχουν ένα ματς λιγότερο από τους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ. Οι δύο ήττες -αμφότερες με σκορ 1-0- και η ισοπαλία με τη Τότεναμ, στα πέντε τελευταία, σε συνδυασμό με το τρομερό σερί των «κόκκινων» του Λίβερπουλ, μείωσαν τη διαφορά στον πόντο ανάμεσα στις δύο ομάδες και τη Νιούκαστλ. Συγκεκριμένα οι «καρακάξες» και η Γιουνάιτεντ έχουν από 66 βαθμούς, ενώ η Λίβερπουλ 65! Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον οι γηπεδούχοι, καθώς βρίσκονται στο +8 και τέσσερις θέσεις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

bwin – Χιλιάδες ειδικά στοιχήματα στην Premier League!

Συνέχεια στο σερί

Να κάνει οκτώ τις συνεχόμενες νίκες της στην προσπάθεια που καταβάλει για να προλάβει το Champions League της επόμενης σεζόν, θέλει στις 17:00 η Λίβερπουλ κόντρα στην Άστον Βίλα. Οι «κόκκινοι» από τις 17 Μαρτίου κι έπειτα μετρούν μόνο «τρίποντα» για το πρωτάθλημα και με αυτό το… σπριντ πιέζουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Νιούκαστλ, που είναι στο +1 κι εντός των θέσεων που οδηγούν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση! Οι «χωριάτες» υπό την ηγεσία του Ουνάι Έμερι μεταμορφώθηκαν, αποτέλεσαν από τις ομάδες που είχαν εξαιρετική πορεία ειδικά στο δεύτερο μισό της σεζόν και παλεύουν για να κατακτήσουν ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο»!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet