COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BWIN – ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ PREMIER LEAGUE! (22/05)

bwin – Σούπερ αποδόσεις στην Premier League! (22/05)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
22 Μαΐου 2023 - 11:02
22/05/2023 - 11:02
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
3692248-75134888-2560-1440.jpg

Μία αναμέτρηση από την Premier League και δύο από την Serie A ξεχωρίζουν από το αποψινό πρόγραμμα.

Στο «St. James' Park», η Νιουκάστλ υποδέχεται την Λέστερ. Ρόμα – Σαλερνιτάνα και Έμπολι – Γιουβέντους οι αγώνες που ολοκληρώνουν την 36η αγωνιστική της Serie A.

bwin – Priceboosts κάθε μέρα!

Champions League vs παραμονή!

Για διαφορετικούς λόγους θα παλέψουν απόψε Νιουκάστλ και Λέστερ στο «St. James' Park», για την 37ης αγωνιστική της Premier League.

Οι «καρακάξες» με 69 βαθμούς βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας και με ισοπαλία απόψε εξασφαλίζουν τον μεγάλο στόχο της συμμετοχής στο Champions League της νέας σεζόν. Η νίκη επί της Μπράιτον με 4-1 και η ισοπαλία της Λίβερπουλ με την Άστον Βίλα το περασμένο Σάββατο, δημιούργησε πολύ ευνοϊκές συνθήκες για την ομάδα του Έντι Χάου, που μετά από 19 χρόνια θέλει να ξαναβρεθεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ποδοσφαίρου της Ευρώπης. Ακόμα ελπίζει η Λέστερ που αν και βρίσκεται στην 19η θέση, με δύο νίκες μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία. Οι «αλεπούδες» είναι στο -1 από τη Λιντς και στο -3 από την Έβερτον. Στην χειρότερη περίπτωση θέλει να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας απόψε για να ελπίζει μαθηματικά την επόμενη Κυριακή υποδεχόμενη τη Γουέστ Χαμ.

bwin – Build A Bet* στη Serie A!

Νίκες… Ευρώπης!

Με δύο αναμετρήσεις πέφτει η… αυλαία της 36ης αγωνιστικής της Serie A. Στις 19:00, η Ρόμα υποδέχεται την Σαλερνιτάνα στο «Olimpico» και στις 21:45, η Γιουβέντους φιλοξενείται από την Έμπολι στην Τοσκάνη. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο θέλει τη νίκη απόψε για να μπει στην… ευρωπαϊκή εξάδα, ωστόσο, μετά την πρόκριση της στον τελικό του Europa League, διεκδικεί την έξοδό της στο Champions League, εφόσον την κατακτήσει. Το νικηφόρο της σερί θέλει να συνεχίσει η Γιουβέντους, η οποία έχει βάλει ως κύριο στόχο πλέον την 2η θέση, μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Σεβίλλη στα ημιτελικά του Europa League.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet