ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ BETSSON (23/05)

Παναθηναϊκός-Περιστέρι με ειδικά παικτών και σούπερ αποδόσεις στην Betsson (23/05)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
23 Μαΐου 2023 - 07:50
23/05/2023 - 07:50
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
23_5-Παναθηναϊκός-Περιστέρι.jpg

Η ημιτελική φάση της Basket League συνεχίζεται με τη σειρά Παναθηναϊκός-Περιστέρι.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο 1-1 και αναμετρούνται στο «ΟΑΚΑ» αναζητώντας να κάνουν το βήμα προς την πρόκριση. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν πάντοτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα με πληθώρα αγορών και τεράστια ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα με ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα και για παιχνίδι στο live.

Ο Παναθηναϊκός εντυπωσίασε στο πρώτο ματς της σειράς νικώντας με 101-57, αλλά στο δεύτερο παιχνίδι, η πολύ καλή άμυνα του Περιστερίου έδωσε ώθηση στην ομάδα των δυτικών προαστίων που έφτασε στην επικράτηση με 73-58 κι έκανε την έκπληξη. Απόψε, φαβορί λογαριάζεται ο Παναθηναϊκός για τη νίκη με τη νίκη του με χάντικαπ -12,5 (με παράταση) να προσφέρεται στο 1,95** στην πλατφόρμα της Betsson. 

Ο Παναθηναϊκός μετά από τις αποτυχίες του στο Κύπελλο Ελλάδας και στη Euroleague, θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα της Basket League. Οπότε είναι πολύ σημαντικό για εκείνον να ξεπεράσει το εμπόδιο του Περιστερίου. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη, όμως, καλείται να αντιδράσει έπειτα από την τελευταία εμφάνισή της, όπου «τράβηξε» μονάχα ο Ματέους Πονίτκα. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού περιμένει πολλά περισσότερα και από τους υπόλοιπους παίκτες του. 

Καθώς έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην επίθεση και στο ό,τι χρειάζεται να σκοράρει περισσότερο, να αναφέρουμε πως το Over 87,5 πόντων προσφέρεται στο 2,05** στην πλατφόρμα της Betsson, ενώ το να μείνει κάτω από αυτό το επίπεδο ο Παναθηναϊκός, βρίσκεται στο 1,72**.

Το Περιστέρι, με τον Βασίλη Σπανούλη, στο τιμόνι δεν αποτελεί... έκπληξη πια. Πρόκειται για μια «μαχητική» ομάδα που τα δίνει όλα στο παρκέ και παλεύει για τη νίκη σε κάθε ευκαιρία. Το γεγονός πως απέκλεισε την ΑΕΚ στον προηγούμενο γύρο προκάλεσε μεγάλη εντύπωση, αλλά και έδειξε σε κάθε αντίπαλό του τί μπορεί να κάνει. 

Στόχος, λοιπόν, να συνεχίσει στο ίδιο μονοπάτι και να βασιστεί ξανά στην... επιθετική του άμυνα κι έπειτα να προσπαθεί να «χτυπήσει» στο τρανζίσιον. Το Over 74,5 πόντοι του Περιστερίου προσφέρεται στο 1,95** στην πλατφόρμα της Betsson, ενώ το Under 74,5 πόντοι είναι φαβορί του 1,80**.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

Κατηγορία: Basket League, Ετικέτες: Basket League, Παναθηναϊκός, Περιστέρι

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet