PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BWIN – ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗ LALIGA! (23/05)

bwin – Ενισχυμένες αποδόσεις στη LaLiga! (23/05)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
23 Μαΐου 2023 - 07:45
23/05/2023 - 07:45
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
bwin-23-05.jpg

Σε Βίγκο και Σαν Σεμπαστιάν κάνει… σέντρα απόψε η 36η αγωνιστική της LaLiga. Φινάλε στο πρόγραμμα στο Βαγιαδολίδ, εκεί όπου αγωνίζεται η πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα.  

Κουνάει… σεντόνι

Να επισφραγίσει την εξαιρετική πορεία που διέγραψε στα γήπεδα της LaLiga, «κλειδώνοντας» την έξοδο στο Champions League μπροστά στον κόσμο της θέλει απόψε η Σοσιεδάδ. Οι Βάσκοι υποδέχονται στις 20:30, στο ένα από τα δύο ματς που εκκινούν την 36η αγωνιστική, την Αλμερία. Με 65 βαθμούς βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο +5 από την 5η Βιγιαρεάλ και τον μεγάλο στόχο της συμμετοχής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται μεν σε απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο λίγο πριν το φινάλε της σεζόν, θα ψάξουν σίγουρα βαθμούς ή βαθμό, ώστε να εξασφαλίσουν την παραμονή τους. Ακριβώς δύο γκολ σημείωσε η Σοσιεδάδ σε κάθε ένα από τα πέντε τελευταία ματς που έδωσε εντός έδρας! Τρεις ήττες, μία ισοπαλία και μία νίκη, ο απολογισμός για την Αλμερία στο ίδιο εύρος αναμετρήσεων. 

bwin – Κάθε γκολ της LaLiga σε Ζωντανή Μετάδοση*!

Να ξεμπερδέψει με την παραμονή

Η Θέλτα θέλει μόνο τη νίκη και ακόμα και το αποτέλεσμα της ισοπαλία μπορεί να μοιάζει… λίγο στην ομάδα από το Βίγκο, απόψε κόντρα στη Χιρόνα. Η ομάδα του Κάρλος Καρβαχάλ συμπλήρωσε τέσσερις ήττες στη σειρά, στο πιο κρίσιμο σημείο της αγωνιστικής περιόδου! Οκτώ γκολ παθητικό για την άμυνα για τους «σελέστες», που πλέον καλούνται μπροστά στον κόσμο τους να επιστρέψουν στα… τρίποντα. «Διπλό» για να προσπαθήσει να διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη και το Europa Conference League, ψάχνει η ομάδα την Καταλωνία, που ωστόσο προέρχεται από μία ισοπαλία και μία ήττα. Ν’ αποφύγει το… μοιραίο θέλει η Βαγιαδολίδ και να παραμείνει στη LaLiga, όμως το έργο της είναι δύσκολο. Πέντε σερί ήττες για το σύνολο του Πάουλο Πετζολάνο, που απόψε αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Ισπανίας, Μπαρτσελόνα. 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet