ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow WORLD STARS FOOTBALL MATCH 2023: H BETSSON ΜΕΓΑΛΗ ΧΟΡΗΓΟΣ

World Stars Football Match 2023: H Betsson Μεγάλη Χορηγός

Sentragoal Team
Sentragoal Team
26 Μαΐου 2023 - 08:50
26/05/2023 - 08:50
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
betsson-piloti-1.JPG

Η ομάδα Nazionale Piloti των οδηγών της F1 επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους για το 30ο World Stars Football Match για να αναμετρηθεί απέναντι στην ομάδα του Πρίγκιπα Αλβέρτου Β’ του Μονακό

Την Τρίτη 23 Μαΐου 2023 και ώρα 19:00 στο γήπεδο Louis II στο Μονακό, την εβδομάδα που το πριγκιπάτο φιλοξενεί το Grand Prix της F1, πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας «World Stars Football Match» ανάμεσα στην ομάδα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Nazionale Piloti και της ομάδας του Πρίγκιπα Αλβέρτου Β’, Star Team For The Children.Το Betsson Foundation υπήρξε υποστηρικτής του μεγάλου φιλανθρωπικού αυτού αγώνα και αποτέλεσε τον Μεγάλο Χορηγό της Nazionale Piloti. Betsson και Nazionale Piloti είναι άλλωστε άρρηκτα συνδεδεμένοι καθώς το 2022 είχαν πραγματοποιήσει από κοινού στη Μύκονο, με την συμμετοχή πιλότων της F1, ημερίδα για την ασφαλή οδήγηση και την χρήση κράνους.

Μεταξύ των  διάσημων πιλότων ήταν οι Σαρλ Λεκλέρκ αλλά και οι Κάρλος Σάινθ, Φελίπε Μάσα και Πιερ Γκασλί και ενώ ο αγώνας ήταν εξαιρετικά αμφίρροπος και με αρκετά γκολ , στην λήξη του η Nazionale Piloti πήρε την νίκη με 3-4 κάνοντάς την δώρο γενεθλίων στον πρόεδρο της ομάδας κ. Μάριο Ντινατάλε. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος τίμησε με την παρουσία του τον αγώνα και ήταν καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα δίπλα στους πάγκους των 2 ομάδων. 

Ο Ανδρέας Νικολόπουλος, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Betsson στην Ελλάδα παραβρέθηκε στο Μονακό και δήλωσε : «Είναι η δεύτερη φορά που συνεργαζόμαστε με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Nazionale Piloti, μετά από την κοινή ενέργεια για την ασφαλή οδήγηση που έλαβε χώρα στη Μύκονο και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στηρίζουμε μια διοργάνωση όπως το World Stars Football Match το οποίο συνδυάζει το ποδόσφαιρο με τους αγώνας ταχύτητας πόσο μάλλον που η διοργάνωση αυτή γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό»

Η Betsson, ως χορηγός του ΑΝΤ1 F1 στην Ελλάδα, πραγματοποίησε μαζί με τον ΑΝΤ1 ένα μοναδικό διαγωνισμό και η νικήτρια ταξίδεψε στο Μονακό μαζί με την ομάδα της Betsson, έζησε δίπλα στους οδηγούς τον αγώνα και φωτογραφήθηκε μαζί τους! Ήταν μια μοναδική εμπειρία και η Ειρήνη δήλωσε στην κάμερα του ΑΝΤ1: «Η εμπειρία του ταξιδιού με τη Betsson ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Είναι απίστευτο ότι βρίσκομαι εδώ σήμερα ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα της F1»

Αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα του Γιώργου Σειτανίδη παραχώρησε και ο Μονεγάσκος Σαρλ Λεκλέρκ ο οποίος συμμετέχει κάθε χρόνο στο World Stars Football Match και δήλωσε έτοιμος για τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής! 

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet