ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BWIN – ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ PREMIER LEAGUE! (28/05)

bwin – Χιλιάδες ειδικά στοιχήματα στην Premier League! (28/05)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
28 Μαΐου 2023 - 08:45
28/05/2023 - 08:45
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
bwin-28-05.jpg

Τις ομάδες που δεν θα συνεχίσουν την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Premier League, θα μάθουμε απόψε. Σε Λίβερπουλ, Λέστερ και Λιντς «πέφτουν» τα φώτα. 

Νίκη και… καθάρισε

Η πιο «άνετη» ομάδα από εκείνες που απόψε δίνουν τον αγώνα παραμονής στην Premier League είναι η Έβερτον. Τα «ζαχαρωτά» με 33 βαθμούς βρίσκονται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και στο +2 από τη Λέστερ και τη Λιντς. Οπότε είναι ξεκάθαρο ότι εφόσον επικρατήσουν της Μπόρνμουθ αυτόματα τσεκάρουν «εισιτήριο» για τη συμμετοχή τους στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδόσφαιρου για την επόμενη σεζόν. Μόλις μία νίκη για την Έβερτον στα δέκα τελευταία, καμία από τις 11 Μαρτίου! Τα «κεράσια» έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή τους μοιάζουν να έχουν χαλαρώσει, κάτι που αποδεικνύεται κι εντός αγωνιστικού χώρου με τρεις σερί ήττες. 

bwin - Σούπερ αποδόσεις στην Premier League!

Με τα… μάτια στο Λίβερπουλ

Λέστερ και Λιντς παίζουν μόνο για τη νίκη και παράλληλα περιμένουν και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να σώσουν την παρτίδα φέτος. Οι «αλεπούδες» υποδέχονται τη Γουέστ Χαμ, η οποία μάλλον κάνει… πλάνα για τη συμμετοχή της στον τελικό του Europa Conference League. Όμως οι γηπεδούχοι παραμένουν χωρίς νίκη για πέντε διαδοχικά παιχνίδια, ενώ έχουν πανηγυρίσει την κατάκτηση των τριών βαθμών μόλις μία φορά στα τελευταία δεκαπέντε! Στο «Elland Road», η Λιντς αντιμετωπίζει τη Τότεναμ. Τα «σπιρούνια» θέλουν μόνο τη νίκη, για να ελπίζουν στην έξοδο τους στο Europa Conference League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Τον ίδιο ακριβώς στόχο έχουν και τα «παγώνια», που παραμένουν χωρίς επιτυχία από τις 4 Απριλίου και το 2-1 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ. 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet