ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow H NOVIBET ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ «ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ΜΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ BRAND ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΜΙΚΑ

H Novibet υποστηρίζει το «Άσυλο του Παιδιού» με τη δωρεά ειδών ένδυσης από το brand του Κώστα Τσιμίκα

Sentragoal Team
Sentragoal Team
07 Ιουνίου 2023 - 14:01
07/06/2023 - 14:01
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Novibet & «Άσυλο του Παιδιού»_ 07.06 Press 2.jpg

Αθήνα, 07 Ιουνίου 2023 – 

Έχοντας ως βασική προτεραιότητα την στήριξη οργανισμών με αναγνωρισμένο κοινωνικό έργο, δίνοντας έμφαση σε αυτούς που υποστηρίζουν παιδιά και νέους, η Novibet μέσω του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς Giant Heart προχώρησε σε μία μεγάλη δωρεά προς το «Άσυλο του Παιδιού», έναν πρότυπο χώρο φροντίδας και εκπαίδευσης παιδιών από 2 μηνών έως και 12 ετών που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα, η Novibet προχώρησε σε παροχή ειδών αθλητικού ρουχισμού από το brand «KT 21» του κορυφαίου διεθνή ποδοσφαιριστή και Πρεσβευτή του προγράμματος Giant Heart, Κώστα Τσιμίκα, για την κάλυψη των αναγκών των 358 παιδιών του οργανισμού.

Το «Άσυλο του Παιδιού» είναι ένας οργανισμός που λειτουργεί από το 1919 στη Θεσσαλονίκη, έχοντας ως βασικό σκοπό την ανατροφή, τη διαπαιδαγώγηση και την εκπαίδευση παιδιών, που προέρχονται από οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές αντιξοότητες και προβλήματα υγείας. Διαθέτει χώρους πρασίνου και αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως μεγάλων διαστάσεων γήπεδο ποδοσφαίρου καθώς και γήπεδα βόλεϊ και μπάσκετ για τα μαθήματα γυμναστικής και τους ομίλους άθλησης.

Σταθερά, η Novibet θέτει ως προτεραιότητα την επιστροφή αξίας στην κοινωνία και τους συνανθρώπους μας και δρα με ένα πολύ-επίπεδο ρόλο στηρίζοντας ευπαθείς κοινωνικές ομάδες μέσω του προγράμματος Giant Heart.  Αποσκοπώντας στο να εμφυσήσει τις αξίες του αθλητισμού, η Νοvibet δώρισε είδη ένδυσης από το brand του Κώστα Τσιμίκα «KT 21» για  τα 358 παιδιά του «Ασύλου του Παιδιού» θέλοντας να υπενθυμίσει στα παιδιά ότι η αποφασιστικότητα, η προσήλωση στο στόχο, η συνεργασία και η ομαδικότητα είναι βασικές αξίες του αθλητισμού και αξίες με τις οποίες ταυτίζεται και ο «Greek Scouser» Κώστας Τσιμίκας. 

Η Νovibet μέσω του προγράμματος Giant Heart  και με Πρεσβευτές κορυφαίους αθλητές όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Κώστας Τσιμίκας, έχει υλοποιήσει στα δύο χρόνια της λειτουργίας του προγράμματος μία σειρά στοχευμένων δράσεων βασισμένων στις αξίες της προσφοράς, της ελπίδας και της δεύτερης ευκαιρίας, που στόχο έχουν να βελτιώσουν έμπρακτα τις ζωές πολλών συνανθρώπων μας. Ως ενεργός υποστηρικτής των δικαιωμάτων και της ευημερίας των παιδιών, το Giant Heart υπερασπίζεται σταθερά σκοπούς που ευθυγραμμίζονται με τις βασικές αξίες της ανθρωπιάς, της κοινωνικής ευαισθησίας και της κοινωνικής ευθύνης.

Μιλώντας για τη συγκεκριμένη συνεργασία, η Φωτεινή Παπαδάμου, Πρόεδρος του «Ασύλου του Παιδιού» εξέφρασε τον ενθουσιασμό της λέγοντας :«Είμαστε χαρούμενοι που η  Novibet, μέσω του Giant Heart εμπνέει τα παιδιά μας, να συνεχίσουν να ονειρεύονται και να αγωνίζονται». Από τη μεριά του, ο Χριστόφορος Μποζατζίδης, Chief Marketing Officer της Novibet, δήλωσε: «Ακόμα μια φορά ο θετικός αντίκτυπος της δράσης μας μέσω του προγράμματος Giant Heart αποτυπώνεται στα ειλικρινή χαμόγελα των παιδιών, μία αντίδραση που αποτελεί την καλύτερη δυνατή αναγνώριση του έργου μας. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τα αθλητικά ιδεώδη ανάμεσα στους νέους, ξεκινώντας από τις πολύ μικρές ηλικίες ακόμη, αλλά και να μοιραστούμε τις αξίες που μπορούν να στείλουν ένα παιδί με όνειρα, στόχους και προσήλωση στην κορυφή, ακριβώς όπως κατάφερε να κάνει ο Πρεσβευτής μας Κώστας Τσιμίκας».

Σχετικά με το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς Giant Heart

H Συμμαχία Αγάπης Giant Heart της Novibet συστάθηκε τον Μάιο του 2021 με στόχο την ουσιαστική και πολύ-επίπεδη ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων και επίκεντρο την υλοποίηση μίας σειράς στοχευμένων δράσεων, βασισμένων στις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και της δεύτερης ευκαιρίας. Έχοντας ως πρεσβευτές τo Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Κώστα Τσιμίκα, η πρωτοβουλία Giant Heart προσφέρει σημαντική υποστήριξη σε φορείς και τοπικές κοινωνίες, αλλά και σε περιπτώσεις έκτακτων αναγκών.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στο https://www.giantheart.gr/

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μαριλένα Ράλλη

Communications Manager

[email protected]

D:  +30 2106281815

M: +30 6948174086

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet