COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΙΝΤΕΡ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ BETSSON (10/06)

Μάντσεστερ Σίτι-Ίντερ με σούπερ αποδόσεις στην Betsson (10/06)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
10 Ιουνίου 2023 - 07:50
10/06/2023 - 07:50
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
10_06 Μάντσεστερ Σίτι-Ίντερ.jpg

Το μεγαλύτερο ματς της σεζόν διεξάγεται απόψε (22:00, 10/6) στο «Ataturk Olympic Stadium» της Κωνσταντινούπολης.

Μάντσεστερ Σίτι-Ίντερ, διεκδικούν το UEFA Champions League σε ματς που θα μείνει στην ιστορία. Στην πλατφόρμα της Betsson, όπως πάντα, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα επιλογών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. 

Κάθε ομάδα αναζητά να κάνει το... δικό της treble. Η Μάντσεστερ Σίτι, έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα Αγγλίας και το FA Cup. Λογαριάζεται ως το φαβορί στην αναμέτρηση και η νίκη της Μάντσεστερ Σίτι προσφέρεται στο 1,44** στην πλατφόρμα της Betsson. Η Ίντερ, προηγουμένως στη σεζόν πανηγύρισε το Supercoppa Italia και το Coppa Italia. Το να επικρατήσει εκείνη στην Πόλη, δίνεται στο 5,91** στην πλατφόρμα της Betsson. 

«Περισσότερο κι από την ευκαιρία να κάνουμε treble, θα πρέπει να το δούμε ως την ευκαιρία να κατακτήσουμε το πρώτο UEFA Champions League στην ιστορία του συλλόγου. Άλλωστε, για τη γενική γνώμη δεν πρόκειται να θεωρηθούμε μεγάλη ομάδα αν δεν κατακτήσουμε την Ευρώπη», είπε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα. Αυτός είναι ο δεύτερος τελικός της ομάδας του στο θεσμό σε τρεις σεζόν, έχοντας ηττηθεί με 1-0 από την Τσέλσι σ' εκείνον του 2021.

Η Μάντσεστερ Σίτι εντυπωσίασε στη διάρκεια της πορείας της στη διοργάνωση. Αήττητη, με επτά νίκες και πέντε ισοπαλίες, πέρασε πρώτη από όμιλο με τις Ντόρτμουντ, Σεβίλλη και Κοπεγχάγη κι έπειτα στα νοκ άουτ απέκλεισε την Λειψία, την Μπάγερν Μονάχου και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη με πλήρες ρόστερ και διάθεση να παίξει επιθετικά. Γι' αυτό και τα βλέμματα είναι στραμμένα στον στράικερ της Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος, όμως, έχει σκοράρει μόνο μια φορά στα τελευταία έξι παιχνίδια της ομάδας. Το να βρει δίχτυα σε οποιαδήποτε στιγμή της αναμέτρησης προσφέρεται στο 1,70** στην πλατφόρμα της Betsson. 

Πέραν της επίθεσης, όμως, μεγάλο ρόλο θα παίξει και η άμυνά της στην προσπάθειά της να περιορίσει τον κίνδυνο που μπορεί να προκαλέσει η Ίντερ. Η Μάντσεστερ Σίτι στο φετινό UEFA Champions League δέχθηκε πέντε γκολ σε 12 ματς και σε κανένα από αυτά ποτέ πάνω από ένα τέρμα.

Στην Ίντερ δεν το κρύβουν. «Δεν μας περίμενε κανείς να φτάσουμε στον τελικό. Επιπλέον, είμαστε το αουτσάιντερ άρα δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε και μπορούμε να κάνουμε μεγάλη ζημιά στη Μάντσεστερ Σίτι», είπε ο τερματοφύλακας Αντρέ Ονάνα. Και είναι η αλήθεια. 

Όταν η Ίντερ κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο με τις Μπάγερν Μονάχου, Μπαρτσελόνα και Βικτόρια Πλζεν, ακόμη και η διοίκηση του συλλόγου περίμενε πως η ομάδα θα συνέχιζε στο UEFA Europa League! Πήρε τη δεύτερη θέση, όμως, κι έπειτα στα νοκ άουτ έβγαλε εκτός την Πόρτο, την Μπενφίκα και τη Μίλαν για να φτάσει στον τελικό του UEFA Champions League.

Κι αυτό συνέβη γιατί διαθέτει εξαιρετική ομάδα με πλούσιο ρόστερ που από τον Φεβρουάριο και μετά βρήκε ισορροπία σε άμυνα (οκτώ clean sheets σε 12 ματς στο φετινό UEFA Champions League) και επίθεση, ενώ άρχισαν να παίζουν καλύτερα οι αστέρες της όπως ο Λαουτάρο Μαρτίνες και ο Νικολό Μπαρέλα και σταδιακά τους ακολούθησαν κι άλλοι όπως οι Χακάν Τσαλχάνογλου, Ντένζελ Ντάμφρις, Έντιν Τζέκο και Ρομέλου Λουκάκου. Το στοιχημα να σκοράρει ο Λαουτάρο Μαρτίνες σε οποιαδήποτε στιγμή προσφέρεται στο 4,33**, ενώ το να το κάνουν ο Τζέκο ή ο Λουκάκου, δίνεται στο 5,00** στην πλατφόρμα της Betsson

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet