SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ BETSSON (14/06)

Ολλανδία-Κροατία με σούπερ αποδόσεις στην Betsson (14/06)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
14 Ιουνίου 2023 - 08:50
14/06/2023 - 08:50
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
14_6-Ολλανδία-Κροατία.jpg

Ώρα για δράση στο UEFA Nations League με το τουρνουά να ανοίγει την αυλαία του με τον συναρπαστικό ημιτελικό Ολλανδία-Κροατία στο «De Kuip» του Ρότερνταμ.

Οι δύο ομάδες «κυνηγούν» τον πρώτο τους τίτλο στη διοργάνωση και παρουσιάζονται αποφασισμένες να κάνουν τα πάντα για να τον διεκδικήσουν. Ολλανδία-Κροατία με πολλά στοιχήματα στην πλατφόρμα της Betsson και αμέτρητες επιλογές σε μεγάλη γκάμα αγορών. Η Ολλανδία λογαριάζεται ως το φαβορί στην αναμέτρηση. Το στοιχημα νίκης της Ολλανδίας προσφέρεται στο 2,03**, ενώ το να επικρατήσει η Κροατία βρίσκεται στο 3,70** στην πλατφόρμα της Betsson

Η Ολλανδία βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο. Διαθέτει μεν μια πολύ ταλαντούχα ομάδα, αλλά ο προπονητής Ρόναλντ Κούμαν ανέλαβε μόλις μετά το τέλος της πορείας της στο Μουντιάλ 2022, οπότε είναι ακόμη πολύ νωρίς στην όλη διαδικασία. Η Ολλανδία τον περασμένο Μάρτιο για τα προκριματικά του EURO 2024 ηττήθηκε με 4-0 από τη Γαλλία πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση, ενώ στο δεύτερο παιχνίδι της για τη διαδικασία επιβλήθηκε με 3-0 του Γιβραλτάρ. Καθώς προσπαθεί να βρει την ισορροπία της έρχεται το UEFA Nations League, όπου θα αναγκαστεί να αγωνιστεί χωρίς τον πιο αξιόπιστο επιθετικό της Μέμφις Ντεπάι, αλλά και τον καλύτερο αμυντικό της, Ματάι ντε Λιχτ και φυσικά υπάρχουν αμφιβολίες για την κατάσταση των αμυντικών Νέιθαν Ακέ και Ντένζελ Ντάμφρις που το περασμένο Σάββατο αγωνίστηκαν στον τελικό του UEFA Champions League. Επιθετικά, λοιπόν, ο Ρόναλντ Κούμαν περιμένει περισσότερα από όλη την ομάδα και ειδικότερα από τον Κόντι Γκάκπο. Το να σκοράρει οποτεδήποτε προσφέρεται στο 3,50** στην πλατφόρμα της Betsson. 

Η Κροατία πηγαίνει στο Final 4 του UEFA Nations League έχοντας ξεκάθαρη αποστολή να φτάσει στον τελικό. Υπάρχει η αίσθηση πως είναι η τελευταία ευκαιρία της... παλιάς γενιάς για να κατακτήσει ένα τρόπαιο μετά τη δεύτερη θέση στο Μουντιάλ 2018 και την 3η θέση στο Μουντιάλ 2022. Είναι κι ένα στοιχημα για τα στελέχη της νέας γενιάς για να αποδείξουν πως μπορούν να ακολουθήσουν στα βήματα των μεγάλων θρύλων και η ομάδα να παραμείνει μαχητική και φιλόδοξη. Ο Λούκα Μόντριτς παραμένει η «καρδιά» της Κροατίας, η οποία αμυντικά έχει αλλαγές. Έπειτα από το «αντίο» του έμπειρου Ντέγιαν Λόβρεν, λείπει και ο τραυματίας Γιόσκο Γκβάρντιολ. Έτσι, το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Μουντιάλ 2022 απουσιάζει. Ο προπονητής Ζλάτκο Ντάλιτς έχει επιλογές για να καλύψει το κενό, ενώ επιθετικά υπάρχουν λύσεις αν και μειώθηκαν εξαιτίας της απουσίας του Μάρκο Λιβάγια. 

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet