SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕ ΝΕΑ COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΟ FINAL-4 ΤΟΥ NATIONS LEAGUE ΑΠΟ ΤΗ FONBET! (14/06)

Με νέα Combo προσφορά* το Final-4 του Nations League από τη Fonbet! (14/06)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
14 Ιουνίου 2023 - 08:35
14/06/2023 - 08:35
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Netherlands Croatia_1250X550.jpg

Ολλανδία και Κροατία τίθενται απόψε αντιμέτωπες στον πρώτο, χρονικά, ημιτελικό του Final-4 του Nations League στο κατάμεστο από 52.000 κόσμου «Ντε Κάιπ» (51.117 θ.) του Ρότερνταμ, με τους «οράνιε» να φιλοξενούν το τουρνουά και εσύ απολαμβάνεις όλες τις διοργανώσεις με νέα Combo προσφορά* από τη Fonbet!

Προηγήθηκε το Μουντιάλ του Κατάρ για αμφότερες, με την Ολλανδία να αποκλείεται στα πέναλτι από την Αργεντινή σε προημιτελικό-θρίλερ και την Κροατία να μένει επίσης εκτός από την Αργεντινή στα ημιτελικά (με 3-0).

Mοναδική προσφορά* για να σκοράρεις καθημερινά στις πιο δημοφιλείς λίγκες! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έκτοτε αμφότερες άλλαξαν, κυρίως οι «οράνιε» που αποχαιρέτισαν τον Λουίς φαν Χάαλ και στον πάγκο κάθεται, για δεύτερη φορά, ο Ρόναλντ Κούμαν ο οποίος δεν είχε και την καλύτερη εκκίνηση στα επίσημα ματς. Στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2024 η Ολλανδία γνώρισε βαριά ήττα από την Γαλλία με 4-0 και κατόπιν νίκησε με 3-0 το Γιβραλτάρ. Στο προηγούμενο, πρώτο χρονικά, Final-4 του Nations League (2019), έφτασε στον τελικό και ηττήθηκε από την Πορτογαλία (1-0). Νοκ άουτ ο αρχισκόρερ Ντεπάι της Ατλέτικο και ο μπακ Μπλιντ της Μπάγερν.

Δείτε επίσης: Το νέο, εβδομαδιαίο calendar προσφορών* της Fonbet αλλάζει το παιχνίδι!

Η Κροατία στη δική της εκκίνηση των προκριματικών του Euro, μετά την απρόσμενη ισοπαλία με την Ουαλία (1-1) ανασυντάχθηκε επικράτησε με 2-0 της Τουρκίας με ισάριθμα γκολ του Κόβασιτς. Εκτός αποστολής ο γνωστός μας φορ Λιβάγια (Χάιντουκ) ενώ ο Ζλάτκο Ντάλιτς, που συνεχίζει για έκτο χρόνο στο «τιμόνι» της Κροατίας, δεν υπολογίζει και στον στόπερ Τσάλετα-Τσαρ (Σαουθάμπτον), τον χαφ Μόρο (Μπολόνια), τον εξτρέμ Όρσιτς (Σαουθάμπτον) και τον φορ Φρίγκαν (Ριέκα).

Δείτε επίσης: Νέα Combo προσφορά* για στοίχημα και διασκέδαση που συναρπάζει!

Στα της παράδοσης, έχουν ανταμώσει ξανά μόλις μια φορά σε επίσημο αγώνα - κι αυτόν 25 χρόνια πριν. Ήταν ο μικρός τελικός του Μουντιάλ της Γαλλίας, το 1998, με τους Κροάτες να σφραγίζουν την καταπληκτική τους πορεία κερδίζοντας την τρίτη θέση με 2-1 επί των «οράνιε» και με γκολ των Ρόμπερτ Προσινέτσκι στο 13’ και Νταβόρ Σούκερ στο 35’, είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μπουντεβάιν Ζέντεν στο 21’.

Calendar προσφορών, Combo προσφορά*, Bet builder, μοναδικά ειδικά στοιχήματα, υψηλές αποδόσεις, εβδομαδιαίο cashback, μόνο στη Fonbet!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Mοναδική προσφορά* για να σκοράρεις καθημερινά στις πιο δημοφιλείς λίγκες! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet