SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow NOVIBET: ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ* (14/06)

Novibet: Ολλανδία – Κροατία με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις* (14/06)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
14 Ιουνίου 2023 - 08:25
14/06/2023 - 08:25
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Condition Promo_ 14.06 Press.jpg

Οι ημιτελικοί του Nations League ξεκινούν με ένα μεγάλο ματς: Η Ολλανδία υποδέχεται την Κροατία (21:45) σε ένα σπουδαίο και κλασικό ευρωπαϊκό ντέρμπι. 

Λίγους μήνες μετά το Μουντιάλ, η Ολλανδία και η Κροατία ετοιμάζονται για μία σημαντική μάχη με φόντο το τρόπαιο του Nations League. Οι δύο ομάδες, που αποκλείστηκαν από την Αργεντινή στα προημιτελικά και τα ημιτελικά, αντίστοιχα, στους αγώνες του Κατάρ, θέλουν τη νίκη για να διεκδικήσουν την κούπα και να δείξουν ότι μπορούν να σταθούν στη κορυφή της Γηραιάς Ηπείρου. 

Για να φτάσει μέχρι εδώ, η Ολλανδία «επιβίωσε» ως αήττητη σε όμιλο με το Βέλγιο, την Πολωνία και την Ουαλία, όμως από τότε υπάρχει μία μεγάλη αλλαγή, αφού ο Ρόναλντ Κούμαν αντικατέστησε τον Λουίς Φαν  Χάαλ στην άκρη του πάγκου. Στην άλλη πλευρά, οι Κροάτες κυριάρχησαν απέναντι σε Δανία, Γαλλία και Αυστρία, δείχνοντας σταθερά σοβαρότητα και ποιότητα. 

Ολλανδία – Κροατία
1: 2.04 | Χ: 3.50 | 2: 3.75

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι οικοδεσπότες του Final Four καταστρώνουν τα πλάνα τους χωρίς δύο βασικά «κομμάτια» τους. Για την ακρίβεια, εκτός δράσης τέθηκαν οι τραυματίες Ματάις Ντε Λιχτ και Μέμφις Ντεπάι, που αφήνουν κενά σε άμυνα και επίθεση. Αντίθετα, θα παίξουν κανονικά οι Νέιθαν Άκε και Ντένζελ Ντούμφρις, οι οποίοι τέθηκαν αντιμέτωποι στον τελικό του Champions League ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Ίντερ.

Μεγάλο πρόβλημα και για τον Ζλάτκο Ντάλιτς, ο οποίος δεν υπολογίζει στον βασικό στόπερ Γιόσκο Γκβάρντιολ. Ο 21χρονος αμυντικός της Λειψίας ήταν η μεγάλη αποκάλυψη του Μουντιάλ και ήταν ίσως ένας από τους καλύτερους παίκτες που αγωνίστηκαν στο Κατάρ.

Να προκριθεί: Ολλανδία 1.54 | Κροατία 2.50

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες έχουν παίξει μόλις δύο φορές στο παρελθόν μεταξύ τους και μοιράστηκαν από μία νίκη: Το 2008 η Ολλανδία κέρδισε 3-0 σε φιλικό, ενώ οι Κροάτες επικράτησαν 2-1 το 1998, στον μικρό τελικό του Μουντιάλ της Γαλλίας.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

To Nations League όπως θα ήθελες να είναι...

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet