ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ BETSSON (15/06)

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με σούπερ αποδόσεις στην Betsson (15/06)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
15 Ιουνίου 2023 - 08:50
15/06/2023 - 08:50
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
15_6 Panathinaikos Olympiacos.jpg

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός κοντράρονται απόψε (21:15) στο «ΟΑΚΑ» στον 4ο τελικό της Basket League.

Με τη σειρά να βρίσκεται στο 2-1 υπέρ του Ολυμπιακού, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα χρειάζεται ακόμη μια νίκη για να κατακτήσει τον τίτλο. 

Λοιπόν είναι ώρα για στοίχημα στην Basket League με συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα στην πλατφόρμα της Betsson. Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός υπόσχονται ένα ματς υψηλής έντασης. Η νίκη του Παναθηναϊκού προσφέρεται στο 2,55**, την στιγμή που η επικράτηση του Ολυμπιακού βρίσκεται στο 1,48** στην πλατφόρμα της Betsson

Στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός προσφέρονται στοιχηματικές ευκαιρίες και μεγάλη γκάμα αγορών. Το Over 146,5 πόντοι (με παράταση) να δίνεται στο 1,83** στην πλατφόρμα της Betsson. 

Ο Ολυμπιακός νίκησε στο πρώτο ματς με 73-70. Έπειτα, ήταν η σειρά του Παναθηναϊκού να απαντήσει και επικράτησε με 67-65. Στο τρίτο ματς, τα προγνωστικά στοιχήματος πήγαν... περίπατο, με το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα να κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση και να νικά με 75-52. Τώρα, ο Παναθηναϊκός ψάχνει και πάλι αντίδραση. Στόχος της ομάδας του Χρήστου Σερέλη είναι να παρουσιαστεί κατά πολύ βελτιωμένη στο αμυντικό σκέλος. Στα πρώτα δύο ματς έπαιξε καλή άμυνα και αυτή την οδήγησε στο να διεκδικήσει τη νίκη στο ένα παιχνίδι και να την πάρει στο άλλο. Στο τρίτο ματς, η αμυντική λειτουργία κατέρρευσε και ως εκ τούτου η διαφορά ξέφυγε.

ΣΤΗΝ BETSSON ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τη μεριά του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα κληθεί να δώσει απαντήσεις σε γρίφους σχετικά με τη φυσική κατάσταση του Σάσα Βεζένκοφ, ενώ θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Κώδστα Παπανικολάου για το αν θα παίξει. Παράλληλα, θα κληθεί να διαχειριστεί και ψυχολογικά το ματς σε μια έδρα που αναμένεται να έχει καυτή και... εχθρική ατμόσφαιρα. 

Έφτασε η στιγμή που μπορεί να κρίνει τη σεζόν για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και μένει να μάθουμε αν θα έχουμε από σήμερα νικητή στην Basket League, ή θα συνεχιστεί η σειρά.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet