SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow NOVIBET: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ* (15/06)

Novibet: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις* (15/06)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
15 Ιουνίου 2023 - 08:30
15/06/2023 - 08:30
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Bet Builder Promo (2)_ 15.06 Press.jpg

Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Game 4 των τελικών της Basket League (21:15) στο παιχνίδι που είτε θα στέψει πρωταθλητές τους «ερυθρόλευκους», είτε θα δρομολογήσει Game 5 για τον τίτλο.

Τρεις τελικοί ως τώρα, ισάριθμες φορές νικητές οι γηπεδούχοι, με τον Ολυμπιακό να έχει το πάνω χέρι στη σειρά με 2-1 νίκες και να χρειάζεται μια ακόμα για να πάρει και φέτος τον τίτλο.

Αντίθετα ο Παναθηναϊκός θέλει να διατηρήσει αλώβητη την έδρα του, όπως έγινε στον δεύτερο τελικό και να στείλει τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι στο ΣΕΦ που θα κρίνει το πρωτάθλημα.

Μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια που ήταν πολύ «κλειστά» και κρίθηκαν με διαφορές ενός σουτ, στον τρίτο τελικό η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κυριάρχησε και με 75-52 έκανε το 2-1, κάνοντας σημαντικό βήμα για το back to back.

Πλέον στο ΟΑΚΑ αναζητά την τρίτη νίκη που θα σημάνει την κατάκτηση του τίτλου για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, έχοντας στο πλευρό της και την πολύ ισχυρή παράδοση.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
1 (+4.5) 1.95 | 2 (-4.5): 1.87

Σε 23 σειρές τελικών όπου το σκορ ήταν 2-1, όποια ομάδα ήταν μπροστά πήρε το πρωτάθλημα. Μοναδικές εξαιρέσεις ολικής ανατροπής ήταν η ΑΕΚ το 2002 και ο Παναθηναϊκός το 1999, το 2014 και το 2017, σε όλες τις περιπτώσεις εις βάρος των Πειραιωτών.

Οι «πράσινοι» του Χρήστου Σερέλη έχουν μονόδρομο τη νίκη ώστε να ισοφαρίσουν σε 2-2 κι έτσι να κριθούν όλα σε Game 5 στο ΣΕΦ την Κυριακή (18/6, 21:15).

Το ζήτημα για το «τριφύλλι» είναι να βρει λύσεις που δεν είχε στο ΣΕΦ όταν κουράστηκε ο Λι, όπου εξαιτίας της εξαιρετικά χαμηλής παραγωγικότητας των 52 πόντων δεν μπόρεσε να διεκδικήσει τη νίκη.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Οι τελικοί της Basket League όπως θα ήθελες να είναι...

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet