SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow NOVIBET: ΙΣΠΑΝΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ* (15/06)

Novibet: Ισπανία – Ιταλία με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις* (15/06)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
15 Ιουνίου 2023 - 07:30
15/06/2023 - 07:30
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Bet Builder Promo (1)_ 15.06 Press.jpg

Τα ημιτελικά του Nations League ολοκληρώνονται με ένα σπουδαίο ματς: Η Ισπανία αντιμετωπίζει την Ιταλία (21:45) με φόντο το τρόπαιο της διοργάνωσης. 

Η μία ήταν στο γκρουπ των ομάδων που απογοήτευσαν στο Μουντιάλ του Κατάρ, αφού αποκλείστηκε στη φάση των «16» από το Μαρόκο. Η άλλη δεν έπαιξε καν στους αγώνες του Κατάρ και ψάχνει την επιστροφή της στην ελίτ. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το ματς της Ισπανίας με την Ιταλία συνοδεύεται με μεγάλο κίνητρο, που δεν… στέκεται μόνο στην παρουσία στον μεγάλο τελικό του Nations League.

Ισπανία – Ιταλία
1: 2.30 | Χ: 3.20 | 2: 3.25

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και πέρσι, στο ίδιο ακριβώς σημείο. Τότε, οι Ισπανοί κέρδισαν (2-1) με δύο γκολ του Φεράν Τόρες και σταμάτησαν το απίστευτο σερί των Ιταλών, που «έτρεχαν» 37 παιχνίδια χωρίς ήττα. Η ομάδα του Λουίς Ντε Λα Φουέντε ( ο οποίος αντικατέστησε τον Λουίς Ενρίκε) έφτασε μέχρι το Final Four του φετινού Nations League κυριαρχώντας σε όμιλο με την Πορτογαλία, την Ελβετία και την Τσεχία.

Σε ό,τι αφορά την Ιταλία, η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης με μόνο μία ήττα σε έξι ματς κόντρα σε Ουγγαρία, Γερμανία και Αγγλία. Η «Σκουάντρα Ατζούρα» επιβίωσε στο πιο δύσκολο γκρουπ και στοχεύει ξεκάθαρα στο τρόπαιο, ώστε να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. 

Να προκριθεί:
Ισπανία 1.66 | Ιταλία 2.20

Οι Ισπανοί αντιμετωπίζουν προβλήματα με τραυματισμούς, αφού εκτός δράσης είναι οι βασικοί Πέδρι και Μπαλδέ. Εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Ντάνι Όλμο. Για τους Ιταλούς, το μοναδικό ερωτηματικό αφορά τις ανάσες των Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντιμάρκο και Μπαρέλα, που έπαιξαν στον τελικό του Champions League με την Ίντερ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

To Nations League όπως θα ήθελες να είναι...

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet