SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow ΑΥΣΤΡΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ BETSSON (20/06)

Αυστρία-Σουηδία με σούπερ αποδόσεις στην Betsson (20/06)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
20 Ιουνίου 2023 - 08:50
20/06/2023 - 08:50
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
20_6-Αυστρία-Σουηδία.jpg

Στο «Ernst Happel Stadion» κοντράρονται απόψε Αυστρία-Σουηδία 20/6 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου των προκριματικών του EURO 2024.

Αναμένεται ένα συναρπαστικό παιχνίδι και στην πλατφόρμα της Betssοn προσφέρονται εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Όπως και στο Σουηδία-Αυστρία έτσι και σ' αυτό το ματς, οι επιθέσεις θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο με την επιλογή για Over 2,5 γκολ να προσφέρεται στο 2,10 στην πλατφόρμα της Betsson. 

Η Αυστρία έχει μπει πολύ δυναμικά στη διαδικασία των προκριματικών. Σε τρία ματς ως τώρα είναι αήττητη με δύο νίκες και μια ισοπαλία. Τον περασμένο Μάρτιο νίκησε εντός έδρας με 4-1 το Αζερμπαϊτζάν και με 2-1 την Εσθονία, ενώ στις 17 Ιουνίου απέσπασε ισοπαλία 1-1 κόντρα στο Βέλγιο εκτός έδρας. Έτσι, βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης του 6ου ομίλου και απόψε λογαριάζεται ως το φαβορί για να πάρει τη νίκη. Αυτό το στοίχημα προσφέρεται στο 2,08** στην πλατφόρμα της Betsson. Κι αν τα καταφέρει η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ τότε θα έχει κάνει ένα ακόμη πολύ σημαντικό βήμα προς την εξασφάλιση της πρόκρισής στο EURO 2024. Αγωνιστικά, ποντάρει στους καλύτερους της για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πιέσει από την αρχή. Στα ματς μπροστά στο κοινό της η Αυστρία παίζει με εντυπωσιακή ενέργεια και είναι πιεστική προς τον αντίπαλο από την αρχή. Μια ομάδα που είναι πολύ γρήγορη και αποτελεσματική στο τρανζίσιον και στις στατικές φάσεις.

Αυτό θα είναι το 3ο ματς της Σουηδία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Στην πρεμιέρα της, τον περασμένο Μάρτιο, ηττήθηκε με 3-0 από το Βέλγιο και στη συνέχεια διέλυσε με 5-0 το Αζερμπαϊτζάν. Την προηγούμενη αγωνιστική είχε ρεπό. Ωστόσο, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Έπαιξε φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία και επιβλήθηκε με 4-1. Η Σουηδία ψάχνει τον εαυτό της. Τους τελευταίους μήνες ο προπονητής της Γιάνε Άντερσον έκανε πολλές δοκιμές αναζητώντας παίκτες προκειμένου να μοιράσει νέους ρόλους καθώς το συγκρότημά του αναζητά μια πιο επιθετική προσέγγιση σε σύγκριση με το παρελθόν. Οι νίκες επί του Αζερμπαϊτάν και της Νέας Ζηλανδίας βοήθησαν στην αυτοπεποίθηση του γκρουπ. Το να πάρει τη νίκη η Σουηδία επί της Αυστρίας βρίσκεται στο 3,55** στην πλατφόρμα της Betsson.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet