SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow SPORTINGBET – BUILD A BET* ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ! (20/06)

Sportingbet – Build A Bet* στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος! (20/06)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
20 Ιουνίου 2023 - 08:25
20/06/2023 - 08:25
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
sportingbet-20-06.jpg

Οι αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, μονοπωλούν το αποψινό ενδιαφέρον. Όλοι οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι στις 21:45.

Sportingbet – Priceboosts κάθε μέρα!

To «γειτονικό» ντέρμπι και το απόλυτο της Πορτογαλίας

Στο Ράζγκραντ όπου εδρεύει η Λουντογκόρετς, έρχονται αντιμέτωπες, Βουλγαρία και Σερβία για τον 7ο όμιλο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Μέχρι στιγμής καταγράφουν αντίθετη πορεία στη διοργάνωση, αλλά απόψε ο στόχος της νίκης είναι κοινός. Οι γηπεδούχοι με μόλις ένα βαθμό σε τρία ματς βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, απολαμβάνοντας την κορυφή του ομίλου.

Στην Sportingbet το Πάσχα σε υποδεχόμαστε με ακόμα μεγαλύτερο δώρο*. Εσύ επιλέγεις αυτό που θέλεις! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αποψινή αναμέτρηση είναι η τελευταία ευκαιρία για την Βουλγαρία του Σέρβου τεχνικού, Μλάντεν Κριστάιτς, για να ξαναμπεί στο… κόλπο της πρόκρισης. Στους «αετούς» επικρατεί κύμα αισιοδοξίας. Το νικηφόρο σερί, αλλά και το μηδέν παθητικό τους έχει χρίσει το απόλυτο φαβορί. Μόλις δύο φορές έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν κι αυτές στο πλαίσιο φιλικών, με την Σερβία να έχει επικρατεί με 6-1 στο Βελιγράδι το 2008 και 1-0 στη Σόφια το 2010. Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται η Πορτογαλία, η οποία φιγουράρει στην 1η θέση του 10ου ομίλου. Η ομάδα Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ταξίδεψε στο Ρέικιαβικ για να αντιμετωπίσει την Ισλανδία και να κάνει το 4x4. Οι «εξερευνητές» με 13 γκολ διαθέτουν την 2η καλύτερη επίθεση των προκριματικών, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχουν δεχθεί κάποιο τέρμα μέχρι στιγμής.

Sportingbet – Αμέτρητες επιλογές στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Στις 21:45 είναι προγραμματισμένοι όλοι οι αποψινοί αγώνες των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Στον 1ο όμιλο η Νορβηγία θα ψάξει την πρώτη της νίκη κόντρα στην Κύπρο, ενώ παράλληλα η Σκωτία φιλοξενεί την Γεωργία. Στον 5ο όμιλο κοντράρονται Μολδαβία – Πολωνία και Νησιά Φερόες – Αλβανία, ενώ στο 6ο, η Αυστρία υποδέχεται την Σουηδία και το Βέλγιο αντιμετωπίζει την Εσθονία στο Ταλίν. Την επιστροφή στις νίκες θέλει η Ουγγαρία κόντρα στη Λιθουανία στο δεύτερο ματς του 7ου ομίλου. Εύκολο έργο πρόκειται να έχουν Βοσνία - Ερζεργοβίνη και Σλοβακία, οι οποίες έρχονται αντιμέτωπες με το Λουξεμβούργο και το Λιχτενστάιν, αντίστοιχα.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Sportingbet το Πάσχα σε υποδεχόμαστε με ακόμα μεγαλύτερο δώρο*. Εσύ επιλέγεις αυτό που θέλεις! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet