SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ BETSSON (21/06)

Βίρτους Μπολόνια-Αρμάνι Μιλάνο με σούπερ αποδόσεις στην Betsson (21/06)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
21 Ιουνίου 2023 - 07:50
21/06/2023 - 07:50
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
21_6-Βίρτους-Μπολόνια-Αρμάνι-Μιλάνο.jpg

Στην «Segafredo Arena» δίνουν ραντεβού Βίρτους Μπολόνια-Αρμάνι Μιλάνο για τον 6ο τελικό της Lega Basket Serie A.

Η σειρά είναι το 3-2 υπέρ της Αρμάνι Μιλάνο. Αναμένεται ένα σπουδαίο ματς και στην πλατφόρμα της Betsson, όπως πάντα, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα επιλογών με ασυναγώνιστες αποδόσεις. Η Βίρτους Μπολόνια λογαριάζεται ως το φαβορί για να υπερασπιστεί την έδρα της και να ωθήσει τη σειρά σε Game 7. Το στοιχημα νίκης της Βίρτους Μπολόνια προσφέρεται στο 1,56** στην πλατφόρμα της Betsson. Από τη μεριά της, η Αρμάνι Μιλάνο βρίσκεται μια νίκη μακριά από το να κατακτήσει back-to-back πρωταθλήματα Ιταλίας. Το να περάσει από την Μπολόνια προσφέρεται στο 2,37** στην πλατφόρμα της Betsson

Η Βίρτους Μπολόνια βρέθηκε να χάνει με 2-0 στη σειρά των τελικών. Ηττήθηκε στα δύο πρώτα ματς που έγιναν στο Μιλάνο (92-82, 79-76), αλλά στη συνέχεια αντέδρασε και... πόνταρε στην έδρα της για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της κατάκτησης του τίτλου και πάλι μετά από την επιτυχία του 2021. Πήρε τα δύο επόμενα παιχνίδια στο γήπεδό της (69-61, 93-89 παρ.), προτού ηττηθεί και πάλι στην επίσκεψή της στο Μιλάνο (79-72) την Δευτέρα (19/6). Το πρόβλημά της έως τώρα στη σειρά είναι η άμυνά της που το λιγότερο που έχει δεχθεί είναι 61 πόντους από την αντίπαλό της. Αυτό θα επιχειρήσει να διορθώσει για να μην δει την Αρμάνι Μιλάνο να πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στο γήπεδό της. Η εμπειρία των παικτών της αναμένεται να παίξει ρόλο σε αυτή την προσπάθεια. Πολλές φορές η Βίρτους Μπολόνια βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά βρήκε τρόπο και προχώρησε μπροστά. Κι αυτό είναι και πάλι το στοίχημά της.

Η Αρμάνι Μιλάνο και στη διάρκεια των τελικών επιβεβαιώνει πως μετά το τέλος της regular season Euroleague κι αφού αφοσιώθηκε στο πρωτάθλημα Ιταλίας είναι εντελώς άλλη ομάδα. Γι' αυτό και βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου. Το θέμα μ' εκείνη είναι αν θα μπορέσει να βγάλει το ταλέντο της στην έδρα της Μπολόνια, όπου ηττήθηκε δύο φορές μέχρι στιγμής στη σειρά των τελικών. Σύνολο με μεγάλο επιθετικό ταλέντο, εκεί βασίζεται για να κάνει τη διαφορά μιας και αμυντικά εκτός έδρας δεν έχει την ίδια συνέπεια όπως όταν παίζει στο Μιλάνο. Το να σκοράρει Over 76,5 πόντους συμπεριλαμβανομένης της παράτασης προσφέρεται στο 2,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet