SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow Η ΣΟΦΙΑ ΑΛΑΤΖΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΜΙΚΑ ΣΤΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ!

Η Σοφία Αλατζά συναντά τον Κώστα Τσιμίκα στο Λίβερπουλ!

Sentragoal Team
Sentragoal Team
21 Ιουνίου 2023 - 07:30
21/06/2023 - 07:30
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Δελτίο Τύπου Μπαλατζά_ 21.06 Press (1).jpg

Το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής Μπαλατζά στο κανάλι της Novibet στο Youtube ξεκινά με… κρότο: Ο Κώστας Τσιμίκας ανοίγει το σπίτι του στη Σοφία Αλατζά και αποκαλύπτει τα πάντα για τη ζωή του! 

Πώς κυλάει η μέρα για έναν ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ; Ποια είναι η καθημερινότητα για έναν αθλητή στο υψηλότερο επίπεδο και πώς την… παλεύει ένας Έλληνας στην Αγγλία; 

Ο Κώστας Τσιμίκας άνοιξε το σπίτι του για την Σοφία Αλατζά και η εκπομπή «Μπαλατζά» στο κανάλι της Novibet ξεκινά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Ο Έλληνας σταρ ετοιμάζει το πρωινό του, παίζει με τα σκυλιά του, μιλάει για τα αγαπημένα του ρούχα και αποκαλύπτει τη μεγάλη του, ξεχωριστή συλλογή στα παπούτσια στην κάμερα της Novibet. 

«Μου αρέσει η καθημερινότητα εδώ. Περνάω περίπου έξι ώρες στο προπονητικό κέντρο, μετά κάνω βόλτα στο κέντρο… Η ζωή στην Αγγλία είναι μία ρουτίνα, δεν έχει πολλά να κάνεις», είπε ο μπακ της Εθνικής στη Σοφία Αλατζά, τονίζοντας επίσης ότι του λείπει ο ήλιος και τα όμορφα μέρη της Ελλάδας. 

Επιπρόσθετα, ο πρεσβευτής της πρωτοβουλίας Giant Heart της Novibet μίλησε για την σχέση του με τους Μοχάμεντ Σαλάχ και Ιμπραχίμα Κονατέ και συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στην απώλεια του σκύλου του.

Ο αγαπημένος Tsimi των οπαδών της Λίβερπουλ αφήνει για λίγο τις κούρσες στα αριστερά και τις φαρμακερές σέντρες για να φέρει στο… τραπέζι της Novibet την ανθρώπινη πλευρά του.

Δείτε εδώ το πρώτο μέρος από την εκπομπή στο Λίβερπουλ, αφού πρώτα κάνετε subscribe στο κανάλι της Novibet στο Youtube (ενεργό λινκ: (https://www.youtube.com/novibet)

ΛΙΝΚ ΠΡΩΤΟΥ ΠΑΡΤ:

https://youtu.be/WaHrdgMx76M

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet