COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow ΙΣΠΑΝΙΑ U21-ΚΡΟΑΤΙΑ U21 ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ BETSSON (24/06)

Ισπανία U21-Κροατία U21 με σούπερ αποδόσεις στην Betsson (24/06)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
24 Ιουνίου 2023 - 08:30
24/06/2023 - 08:30
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
24-6-Ισπανία-U21-Κροατία-U21.jpg

Ισπανία U21-Κροατία U21 στo «Stadionul Rapid-Giulești» στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου EURO U21 2023.

Η Ισπανία U21 θα επιχειρήσει να κάνει το δύο στα δύο στο γκρουπ, ενώ η Κροατία U21 καλείται να αντιδράσει και να πετύχει την πρώτη της νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης στα νοκ άουτ. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν για το ματς αμέτρητες επιλογές για στοίχημα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Η Ισπανία U21 έχει πάει στη διοργάνωση που διεξάγεται σε Ρουμανία και Γεωργία με όνειρα να διεκδικήσει τον 6ο τίτλο της ιστορίας της. Είναι το φαβορί στην αποψινή αναμέτρηση με τη νίκη της να προσφέρεται στο 1,44** στην πλατφόρμα της Betsson. Από την άλλη, η Κροατία U21 είναι το αουτσάιντερ και η επικράτησή της βρίσκεται στο 6,70** στην πλατφόρμα της Betsson.  

Στο Ισπανία U21-Κροατία U21 οι αποδόσεις υπογραμμίζουν τη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Ισπανία U21 εντυπωσίασε στην πρεμιέρα της καθώς επικράτησε με 3-0 επί της Ρουμανίας, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος. Ωστόσο, ορισμένες αμφιβολίες για την άμυνά της και την σταθερότητά της ως σύνολο παραμένουν και αυτές θα επιχειρήσει να... διαλύσει κόντρα στους Κροάτες προκειμένου να δείξει πως είναι ισχυρή υποψήφια για την κατάκτηση του τροπαίου. Γι' αυτό που δεν υπάρχει αμφιβολία είναι η ικανότητά της να σκοράρει και μάλιστα να στέλνουν την μπάλα στα δίχτυα πολλοί παίκτες. Τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Σέρτζι Γκόμεθ της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος σκόραρε στο πρώτο ματς. Το να σκοράρει και σ' αυτό σε οποιαδήποτε στιγμή, προσφέρεται στο 3,40** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Κροατία U21 ήταν κακή και ηττήθηκε με 2-0 από την Ουκρανία U21 στην πρεμιέρα της. «Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας», είπε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ντόμινικ Κοτάρσκι. Κι αυτό είναι το στοίχημα για την Κροατία U21. Το παρελθόν στο Ισπανία U21-Κροατία U21 δείχνει πως οι Κροάτες έχουν ν' ανέβουν... βουνό μιας και σε οκτώ ματς σε αυτό το επίπεδο έχουν ηττηθεί έξι φορές κι έχουν νικήσει μονάχα μια. Ωστόσο, πολλοί σε αυτή την ομάδα δεν έχουν ξεχάσει την ήττα της Κροατίας U21 στην παράταση με 2-1 στα ημιτελικά του EURO U21 το 2021. Υπάρχει κι ο παράγοντας... εκδίκηση στο εσωτερικό της. 

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet