COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΞΙΚΟ-ΟΝΔΟΥΡΑ, ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ BETSSON (25/06)

Μεξικό-Ονδούρα, με σούπερ αποδόσεις στην Betsson (25/06)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
25 Ιουνίου 2023 - 08:32
25/06/2023 - 08:32
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
25-6-Μεξικό-Ονδούρα.jpg

Ο δεύτερος όμιλος του Gold Cup κάνει πρεμιέρα με δυνατό ματς: Μεξικό-Ονδούρα στο «NRG Stadium» του Χιούστον στις ΗΠΑ. 

Το Μεξικό σαφώς και πηγαίνει στο θεσμό με όνειρα, αλλά πρώτα πρέπει να βρει τον εαυτό του καθώς έχει υπηρεσιακό προπονητή τον Χάιμε Λοσάνο. Κι η Ονδούρα βρίσκεται σε... φάση αναζήτησης της ταυτότητάς της. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε, όπως πάντα, πολλές επιλογές για στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών και ασυναγώνιστες αποδόσεις. Το να επικρατήσει το Μεξικό προσφέρεται στο 1,57**, ενώ η έκπληξη της Ονδούρας πληρώνει 5,50**.

Το Μεξικό μετά την απώλεια του τίτλου του CONCACAF Nations League από τις ΗΠΑ, αποφάσισε να απολύσει τον προπονητή Ντιέγκο Κόκα παρόλο που εκείνος καθόταν στον πάγκο μόλις τέσσερις μήνες. Μετά το Μουντιάλ 2022, το Μεξικό βρίσκεται σε αναταραχή και οι παράγοντές του κάνουν τη μια σπασμωδική κίνηση μετά την άλλη. Λόγω ποιότητας έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται πως μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο. Έχει στις τάξεις του παίκτες όπως ο Μέμο Οτσόα (Σαλερνιτάνα), ο Ορμπελίν Πινέδα που έπαιξε στην ΑΕΚ, ο Έντσον Άλβαρες (Άγιαξ), ο Σάντι Χιμένες (Φέγενορντ) και πολλούς άλλους. Με τέτοια επιθετική δύναμη το Over 1,5 γκολ του Μεξικού στο 1,68** στην πλατφόρμα της Betsson φαντάζει δίκαιη απόδοση. Το στοίχημα του Μεξικού είναι να μπορέσει να «δέσει» ως ομάδα γύρω από αυτά που θέλει ο υπηρεσιακός προπονητής Χάιμε Λοσάνο, ο οποίος είναι ιδιαίτερα φιλόδοξος και βλέπει το τουρνουά ως μια ευκαιρία να παραμείνει μόνιμα σε αυτή τη θέση.

Η Ονδούρα τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να... σηκώσει κεφάλι. Ουσιαστικά σε λίγες διοργανώσεις μετά την συμμετοχή της στο Μουντιάλ 2014 παρουσίασε πραγματικά ανταγωνιστικές ομάδες. Τώρα, υπό την καθοδήγηση του Αργεντινού Ντιέγκο Βάσκες ποντάρει πως μπορεί να κάνει... θόρυβο στο Gold Cup. Ωστόσο, σε αντίθεση με το παρελθόν διαθέτει λίγους ποδοσφαιριστές με παραστάσεις σε πρωταθλήματα υψηλού επιπέδου. Είναι, όμως, ένα μαχητικό σύνολο που παίζει με πάθος και... καρδιά και θα τα δώσει όλα για να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στο Μεξικό, ώστε στη συνέχεια να διεκδικήσει την πρόκριση κόντρα σε Αϊτή και Κατάρ, τις άλλες δύο ομάδες του γκρουπ.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet