SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow H BETSSON ΜΕΓΑΛΗ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ BOCA JUNIORS

H BETSSON ΜΕΓΑΛΗ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ BOCA JUNIORS

Sentragoal Team
Sentragoal Team
28 Ιουνίου 2023 - 06:35
28/06/2023 - 06:35
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Bocca_Messi.jpg

Η Betsson ανακοινώνει στρατηγική συμμαχία με την Boca Juniors, εδραιώνοντας τη θέση της ως μεγάλος χορηγός της ομάδας μέχρι το τέλος του 2024.

Από τις 29 Ιουνίου 2023, η εμβληματική φανέλα της Boca θα φέρει το λογότυπο της Betsson στο επάνω μπροστινό μέρος των ποδοσφαιρικών φανελών της πρώτης κατηγορίας ανδρών και γυναικών για όλους τους τοπικούς και διεθνείς αγώνες.

Η συμφωνία υπεγράφη τη Δευτέρα 26 Ιουνίου από τον πρόεδρο της Boca Juniors, Jorge Amor Ameal, τον CEO του ομίλου της Betsson, Jesper Svensson, τον CCO του ομίλου της Betsson Group, Ronni Hartvig και τον Country Manager της Betsson στην Αργεντινή, Maximiliano Bellio.

Για να μάθεις περισσότερα για την προσφορά* θα χρειαστεί να πατήσεις εδώ! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αξιοποιώντας την εκτεταμένη εμπειρία και τεχνογνωσία της στη βιομηχανία του online gaming, η Betsson δεσμεύεται να παρέχει συναρπαστικές και αποκλειστικές εμπειρίες στους φίλους της ομάδας. Επιπλέον, έχει δεσμευτεί να συνεργαστεί ενεργά με την Boca Juniors για την υλοποίηση κοινωνικών πρωτοβουλιών στην τοπική κοινωνία. 

Ο CEO του Ομίλου της Betsson, Jesper Svensson, περιέγραψε τη συμφωνία ως «ιστορική» και τόνισε πως: «Η Boca είναι αναμφισβήτητα η πιο αξιόλογη ομάδα στο ποδόσφαιρο της Νότιας Αμερικής. Έχει φιλοξενήσει θρυλικούς παίκτες όπως ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος μαζί με άλλους αξιόλογους παίκτες, την έχει αναδείξει σε μια εμβληματική ομάδα παγκοσμίως. Προχωρώντας στην χορηγία με την Boca, συνεργαζόμαστε με το πιο αναγνωρισμένο αθλητικό Βrand στη Λατινική Αμερική, ενισχύοντας έτσι την ταχεία και συνεπή επέκτασή μας στην Αργεντινή».

Ο Country Manager της Betsson στην Αργεντινή, Maximiliano Bellio, αποκάλυψε ότι το λογότυπο της Betsson θα κάνει το ντεμπούτο του στις φανέλες της Boca Juniors στις 29 Ιουνίου, όταν θα παίξει με τη Monagas την τελευταία ημέρα της φάσης των ομίλων του Copa Libertadores. 

«Αυτή η συμμαχία θα αποτελέσει ένα σημαντικό ορόσημο για την Betsson στην Λατινική Αμερική. Θα επιταχύνει την έκθεση του Brand μας σε όλη τη Λατινική Αμερική και πέραν αυτής. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε μια συνεργασία με έναν σύλλογο που ξεπερνά τα σύνορα, με εκατομμύρια υποστηρικτές και φιλάθλους σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο COO του Ομίλου της Betsson, Ronni Hartvig.

Η συνεργασία της Boca Juniors και της Betsson δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει ιδανικότερα καθώς την Κυριακή 25 Ιουνίου, η Betsson ήταν ο κύριος χορηγός του αποχαιρετιστήριου αγώνα του θρυλικού Χουάν Ρομάν Ρικέλμε στο «La Bombonera», σε ένα ματς που έδωσε το παρών η Εθνική Αργεντινής μαζί με τον Λιονέλ Μέσι! 

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet