PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BWIN - ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΣΤΗΝ PREMIER LEAGUE; (31/07)

bwin - Ποιος θα κατακτήσει την κούπα στην Premier League; (31/07)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
31 Ιουλίου 2023 - 08:45
31/07/2023 - 08:45
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
bwin-31-07.jpg

Η Premier League μετρά αντίστροφα για την πρώτη σέντρα της σεζόν και το ερώτημα που πλανάται από το Νησί είναι ένα. Μπορεί κάποια ομάδα να σταματήσει την κυριαρχία της Μάντσεστερ Σίτι;

Μάντσεστερ Σίτι: Η απόλυτη κυρίαρχος

Η Μάντσεστερ Σίτι ολοκλήρωσε την κορυφαία σεζόν της ιστορίας της και δίχως αμφιβολία, αυτή που τόσα χρόνια ονειρευόταν η διοίκηση της ομάδας. Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα κατέκτησαν το Treble, μην αφήνοντας χώρο σε κανένα άλλο κλαμπ για να πανηγυρίσει κάποιο τίτλο! Από την αγωνιστική περίοδο 2017-18 οι «πολίτες» κατακτούν κάθε χρόνο την κούπα στην Premier League, εκτός από το 2019-20 που το σερί τους διακόπηκε από τη Λίβερπουλ. Σε απόδοση 1.66 τιμάται η πιθανότητα να κατακτήσει και πάλι το πρωτάθλημα στην Premier League η Μάντσεστερ Σίτι. 

bwin – Σούπερ αποδόσεις στην Premier League!

Ποιος θα «χτυπήσει» το απόλυτο φαβορί;

Πέρσι η ομάδα που προσπάθησε να «ρίξει» από τον θρόνο τη Σίτι ήταν η Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» για μεγάλο διάστημα της σεζόν βρίσκονταν στην πρώτη θέση, ωστόσο στην κρίσιμη καμπή της διαδρομής… λύγισαν. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα ωστόσο, επέστρεψε στην εποχή που ήταν ανταγωνιστική και πλέον με τους Ντέκλαν Ράις, Κάι Χάβερτζ στο ρόστερ ελπίζει να βρεθεί και πάλι στην κορυφή, έπειτα από το 2004! Στο 5.50 βρίσκεται στην bwin η απόδοση της Άρσεναλ, να κατακτήσει την Premier League. Στο 9.00 συναντάμε τη Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» έκαναν το απαραίτητο φρεσκάρισμα στη μεσαία γραμμή με την απόκτηση του Αλέξις Μακ Άλιστερ και του Ντόμινικ Σομποσλάι. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι όσο δραστήρια θα περίμεναν οι φίλοι της στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Αντρέ Ονανά θα καλύψει τη θέση του βασικού τερματοφύλακα, ενώ ο Μέισον Μάουντ ήρθε να δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή. Στο 11.00 τιμάται η απόδοση, να τερματίσουν πρώτοι οι «κόκκινοι διάβολοι». 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* χωρίς κατάθεση & VIP ταξίδι στον τελικό του Europa League! Αποκλειστικά στην bwin! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet