PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow SPORTINGBET – ΠΟΙΑ ΘΑ ΣΤΕΦΘΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ PREMIER LEAGUE; (31/07)

Sportingbet – Ποια θα στεφθεί Πρωταθλήτρια στην Premier League; (31/07)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
31 Ιουλίου 2023 - 08:25
31/07/2023 - 08:25
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
sportingbet-31-08.jpg

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της Premier League ξεκίνησε να μετρά. Οι ομάδες στο Νησί πρωταγωνίστησαν για ακόμα μία μεταγραφική περίοδο δαπανώντας αρκετά χρήματα με στόχο να δυναμώσουν τα ρόστερ τους.

Στην Sportingbet το Πάσχα σε υποδεχόμαστε με ακόμα μεγαλύτερο δώρο*. Εσύ επιλέγεις αυτό που θέλεις! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάντσεστερ Σίτι, δίχως φρένα!

Η κατάκτηση του Treble της περασμένης σεζόν είναι αναμφίβολα η πιο σημαντική στιγμή στην ιστορία της Μάντσεστερ Σίτι. Oι «πολίτες» κατάφεραν να πετύχουν τον πολυπόθητο στόχο που είχαν θέσει από την μέρα που πάτησε το πόδι του o Πεπ Γκουαρδιόλα στο «Etihad». Πλέον με άλλο… αέρα ετοιμάζονται να υπερασπιστούν για αρχή τον τίτλο της Premier League. Σε απόδοση 1.66, η πιθανότητα να κατακτήσει και πάλι το πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία μετρά πέντε επιτυχημένες σεζόν τα τελευταία έξι χρόνια.

Sportingbet – Κορυφαίο live στους αγώνες της Premier League!

Ποια είναι ικανή να ρίξει από τον… θρόνο τους «πολίτες»;

Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσουν να κοντράρουν την Μάντσεστερ Σίτι στην διεκδίκηση της Premier League. Κι οι τρεις ομάδες ενίσχυσαν σημαντικά τα ρόστερ τους και περιμένουν με ανυπομονησία της έναρξη του πρωταθλήματος, ώστε να τεστάρουν τις δυνάμεις τους. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα μπορεί την περσινή σεζόν να έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση της κούπας, ωστόσο, δεν κατάφερε να… λυγίσει την αντίσταση των «πολιτών». Με προσθήκες όπως αυτές του Ντέκλαν Ράις, του Κάι Χάβερτζ και του Γιούριεν Τίμπερ οι «κανονιέρηδες» δαπάνησαν πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ, επιθυμώντας να σταματήσουν την κυριαρχία των «μπλε». Στο 5.50 βρίσκεται η απόδοση της Άρσεναλ, να κατακτήσει την Premier League.

Στην Sportingbet το Πάσχα σε υποδεχόμαστε με ακόμα μεγαλύτερο δώρο*. Εσύ επιλέγεις αυτό που θέλεις! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με δύο ουσιαστικές μεταγραφικές κινήσεις στον χώρο του κέντρου, η Λίβερπουλ δείχνει πιο δυνατή σε σχέση με την περσινή σεζόν. Ο Ντομινίκ Σομποσλάι και ο Αλέξις Μακ Άλιστερ αναμένεται να προσφέρουν αρκετές λύσεις στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ που τη συναντάμε στο 9.00 για να τερματίσει στην κορυφή του πρωταθλήματος. Δύο σπουδαίες προσθήκες πραγματοποίησαν και οι «κόκκινοι διάβολοι» στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Ο Αντρέ Ονανά από την Ίντερ και ο Μέισον Μάουντ από την Τσέλσι αναμένεται να κλείσουν τις… τρύπες που εντόπισε ο Έρικ Τεν Χαγκ την περσινή σεζόν. Στο 11.00 η απόδοση να κάνει την έκπληξη και να τερματίσει στην κορυφή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet