PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow H STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΞΕΚΙΝΑ, ΜΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ!

H Stoiximan Super League ξεκινά, με μακροχρόνιες αποδόσεις και προσκλήσεις!

Sentragoal Team
Sentragoal Team
31 Ιουλίου 2023 - 18:27
31/07/2023 - 18:27
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
stoiximan-makroxronia.jpg

Η Stoiximan Super League είναι πάλι εδώ, με την προσμονή στα ύψη μετά την εκπληκτική περυσινή πορεία στα πάνω, τα μεσαία και τα κάτω ράφια της.

Η πρεμιέρα είναι ορισμένη για τις 18/8, με δράση στις 19 και τις 20/8, σε ένα πολύ πλούσιο ποδοσφαιρικά τριήμερο. Το μεγάλο ντέρμπι δεν υπάρχει στο πρόγραμμα της εναρκτήριας αγωνιστικής, όμως ακόμα κι έτσι η προσοχή του κοινού είναι στα ύψη.

Κάποια δείγματα αγωνιστικής γραφής θα έχουν υπάρξει για τους πέντε «ευρωπαίους», ωστόσο η ελληνική δραστηριότητα είναι πάντοτε ξεχωριστή.

Η Stoiximan προσφέρει πλούσιες επιλογές στο μακροχρόνιο στοίχημα, το οποίο συνιστά μια εξαιρετικά καλή επιλογή με αυτά τα επίπεδα ανταγωνισμού.

Η 1η αγωνιστική βρίσκει την πρωταθλήτρια ΑΕΚ να υποδέχεται τον Παναιτωλικό, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ατρόμητο ενώ ο Ολυμπιακός θα παίξει στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Πανσερραϊκό.

Ο ΠΑΟΚ παίζει στην Τούμπα με τον Αστέρα Τρίπολης ενώ ενδιαφέρον θα είναι το ματς της Κρήτης ανάμεσα σε ΟΦΗ και Άρη.

Για δεύτερη σερί χρονιά ήρθε το tickets.stoiximan.gr για να σε στείλει στα γήπεδα της Stoiximan Super League κάθε αγωνιστική! Η Stoiximan, μεγάλος χορηγός του ελληνικού πρωταθλήματος,μοιράζει σε ΚΑΘΕ αναμέτρηση μία διπλή VIP πρόσκληση και διπλές προσκλήσεις!

Πού γίνονται όλα αυτα; Στο tickets.stoiximan.gr όπου μπορείς να πάρεις μέρος για τις προσκλήσεις σε όποια παιχνίδια επιθυμείς!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Την ώρα που η δράση αρχίζει με τις πρώτες αγωνιστικές, μπορείς να έχεις στο ημερολόγιό σου το πότε γίνονται οι αγώνες που σε αφορούν.

Επιλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και λαμβάνεις ενημερώσεις για το αναλυτικό πρόγραμμά τους μαζί με ό,τι χρειάζεται να ξέρεις για της αναμετρήσεις!

Easter Rewards: Διεκδικείς έπαθλα* καθημερινά, εντελώς δωρεάν*! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet