PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΝΤΝΙΠΡΟ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ BETSSON (01/08)

Παναθηναϊκός-Ντνίπρο με κορυφαίες αποδόσεις στην Betsson (01/08)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
01 Αυγούστου 2023 - 08:35
01/08/2023 - 08:35
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
01-08 Παναθηναϊκός-Ντνίπρο με κορυφαίες αποδόσεις στην Betsson.jpg

Στο «Απόστολος Νικολαΐδης» κοντράρονται Παναθηναϊκός-Ντνίπρο στον επαναληπτικό για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και στην Betsson προσφέρονται αμέτρητες επιλογές για στοίχημα στον αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός έχει προβάδισμα με 3-1 από την πρώτη αναμέτρηση και θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας του για να «σφραγίσει» το εισιτήριο για την επόμενη φάση και να κλείσει ραντεβού με τη Μαρσέιγ. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπαίνει στο ματς ως το μεγάλο φαβορί για να πάρει τη νίκη. Άλλωστε, έδειξε και στον πρώτο αγώνα πως διαθέτει περισσότερη ποιότητα, οπότε ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 1,60** με το διπλό της Ντνίπρο στο 5,00** στην πλατφόρμα της Betsson

ΣΤΗΝ BETSSON ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον Παναθηναϊκό αντιλαμβάνονται πως έκαναν ένα σημαντικό βήμα, αλλά και πως απομένει ακόμη ένα για να βρεθούν στην επόμενη φάση. Το όνειρο, βέβαια, παραμένει το κλαμπ να πρωταγωνιστήσει και πάλι στην Ευρώπη, όπως συνέβαινε και στο παρελθόν. Εξάλλου γι' αυτό έκανε μεγάλο οικονομικό άνοιγμα για να ενισχύσει το ρόστερ και δεν αποκλείεται και συνέχεια. Επιπλέον, προετοιμάστηκε προκειμένου να εμφανιστεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση σε αυτά τα παιχνίδια που αν μη τι άλλο του εξασφαλίζουν την παρουσία σε ευρωπαϊκό όμιλο (σε περίπτωση που περάσει και παίξει με τη Μαρσέιγ – αν αποκλειστεί πάει στους ομίλους του UEFA Europa League). Ο Παναθηναϊκός, όμως, θέλει να επιστρέψει εκεί όπου ο προπονητής και οι παίκτες της ομάδας ανέφεραν πως «ανήκει ο σύλλογος». Το ενδεχόμενο να έχουμε και πάλι Over 2,5 στο παιχνίδι προσφέρεται σε απόδοση 1,75** στην πλατφόρμα της Betsson. Φυσικά, με τον ενθουσιασμό που επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά και την εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ματς, είναι λογικό ο κόσμος να περιμένει εφάμιλλη απόδοση και... θέαμα. 

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ALL SPORTS LEADERBOARD ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το γήπεδο sold out, ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να χαρίσει στον κόσμο του την πρώτη του εντός έδρας νίκη για τα προκριματικά του UEFA Champions League από το 2015. Τότε είχε ξεπεράσει με 2-1 την Κλαμπ Μπριζ. Πριν από αυτό, είχε νικήσει με 3-0 τη Μάδεργουελ το 2012. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ένιωσε τέτοια χαρά ο Παναθηναϊκός και θέλει να βιώσει και πάλι το συναίσθημα. Είναι πολύ πιθανό να μπει δυνατά στο παιχνίδι με την επιλογή άσος ημίχρονο – άσος τελικό να βρίσκεται σε απόδοση 2,55** στην πλατφόρμα της Betsson. Όσον αφορά στην Ντνίπρο, τώρα, εκείνη ετοιμάζεται να δώσει τη δική της μάχη. Το γκολ που πέτυχε την κρατάει... ζωντανή στο κυνήγι της ανατροπής και της πρόκρισης, αλλά θα πρέπει να εμφανιστεί κατά πολύ βελτιωμένη για να τα καταφέρει. Ο πρώτος στόχος της είναι να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να επιχειρήσει να πιέσει τον Παναθηναϊκό από την αρχή ώστε να του προκαλέσει προβλήματα κι αν μπορέσει να εκμεταλλευτεί τις καταστάσεις που θα προκύψουν. Γνωρίζοντας, φυσικά, πως η αποστολή της δεν είναι εύκολη αφού όπως φάνηκε στο πρώτο ματς, ο Παναθηναϊκός διαθέτει περισσότερη ποιότητα στο ρόστερ του.
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet