PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΝΤΝΙΠΡΟ ΜΕ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΙ MONEY BACK ΣΤΟ PAMESTOIXIMA.GR! (01/08)

Προκριματικά Champions League: Παναθηναϊκός-Ντνίπρο με τριπλή προσφορά* και Money Back στο Pamestoixima.gr! (01/08)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
01 Αυγούστου 2023 - 11:10
01/08/2023 - 11:10
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
pao dnipro ps.gr (1).jpg

Η ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο στα προκριματικά του Champions League παίζει δυνατά στο Pamestoixima.gr με τριπλή προσφορά*, Money Back* και πληθώρα στοιχηματικών επιλογών.

Με το 3-1 στην «βαλίτσα» του από τη Σλοβακία, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ντνίπρο (01/08, 20:30) στο «Απόστολος Νικολαΐδης», με στόχο να κλειδώσει την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του δεν θα είναι μόνοι φυσικά σε αυτή την προσπάθεια. Ο κόσμος του «τριφυλλιού» φρόντισε να κάνει μέσα σε λίγα μόλις λεπτά sold out την δεύτερη αναμέτρηση με την Ντνίπρο, με την «πράσινη» ΠΑΕ να ευχαριστεί για τη στήριξη και να ενημερώνει πως υπάρχουν τελικά ελάχιστα εισιτήρια προς διάθεση, λόγω περιορισμένης προσέλευσης των φιλοξενούμενων οπαδών.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πανηγύρισε το 3-1 στο Κόζιτσε, ωστόσο ο τραυματισμός του Σένκεφελντ έφερε «πονοκέφαλο» στην ομάδα, που πρέπει να διαχειριστεί αυτή την απώλεια.

Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι για το δεύτερο ματς με την Ντνίπρο, και ο Σέρβος προπονητής θα έχει στη διάθεσή του τους: Λοντίγκιν, Ξενόπουλο, Μπρινιόλι, Βαγιαννίδη, Χουάνκαρ, Γεβντάι, Μάγκνουσον, Σιδερά, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρα, Ρουμπέν, Ζέκα, Κλάινχαϊσλερ, Μπερνάρντ, Μαντσίνι, Τσοκάι, Τζούρισιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς, Ιωαννίδη και Σπόραρ.

Εφόσον ο Παναθηναϊκός πάρει την πρόκριση στην επόμενη προκριματική φάση του Champions League, τότε θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Μαρσέιγ, με την οποία θα αγωνιστεί εντός έδρας στις 9 Αυγούστου και εκτός στις 15 του μήνα.

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Ντνίπρο παίζει δυνατά στο Pamestoixima.gr. Εκεί βρίσκεις, όχι μόνο πληθώρα στοιχηματικών επιλογών, αλλά και μια σούπερ τριπλή προσφορά*, για να απολαύσεις την «πράσινη» ευρωπαϊκή δράση στο έπακρο.

Επίσης, υπάρχει κι η επιλογή «επιστροφή χρημάτων»*, σε περίπτωση που παίξεις τον πρώτο σκόρερ και το παιχνίδι στη Λεωφόρο λήξει 0-0. Για να μην βγεις ποτέ χαμένος.

Λίγο πριν τη σέντρα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα βρεθεί και στο «Ελ. Βενιζέλος» για να υποδεχθεί (01/08, 19:40) τη «βόμβα» που έσκασε στο μπάσκετ και ακούει στο όνομα Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Η Θύρα 13 απηύθυνε κάλεσμα για να καλωσορίσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, πριν το ποδοσφαιρικό ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις στοιχηματικές επιλογές για τον νέο παίκτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά και πολλές μακροχρόνιες αγορές για την EuroLeague 2023-24.

Τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr με νέες δυνατότητες και σούπερ προσφορές*. Bet Builder*Boost Νίκης* και Παρά 1* σε περιμένουν να φτιάξεις το δελτίο σου, όπως εσύ θες, αλλά και πλούσιο Live Streaming, για να μην χάνεις λεπτό από τη δράση!

Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.
**Ισχύει για την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα - 0% γκανιότα» έως την έναρξη του αγώνα.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet