PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow CHAMPIONS LEAGUE ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ BETSSON (02/08)

Champions League με Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson (02/08)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
02 Αυγούστου 2023 - 08:30
02/08/2023 - 08:30
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
2-8 Champions League με Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson.jpg

Οι προκριματικοί του Champions League για τον δεύτερο γύρο του θεσμού ολοκληρώνονται απόψε με έντονη δράση στο κουπόνι καθώς διεξάγονται συναρπαστικά ματς και καθορίζονται προκρίσεις.

Σε ορισμένες περιπτώσεις πρόκειται για... τελικούς και στην πλατφόρμα της Betsson οι συγκινήσεις είναι ανεπανάληπτες και υπάρχει πληθώρα επιλογών σε ασυναγώνιστες αποδόσεις για στοίχημα. Από τα ζευγάρια σε πρώτο πλάνο βρίσκονται τα Γκενκ-Σερβέτ και Αστάνα-Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η ηττημένη από το πρώτο θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League, ενώ η Ντιναμό Ζάγκρεμπ βρίσκεται καθ' οδόν για να παίξει με την ΑΕΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. 

ΣΤΗΝ BETSSON ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Βέλγιο κοντράρονται απόψε (20:00) Γκενκ-Σερβέτ. Το πρώτο ματς έληξε 1-1 και ως εκ τούτου όλα είναι ανοιχτά. Η Γκενκ, βέβαια, λογαριάζεται ως το φαβορί με τη νίκη της να προσφέρεται στο 1,57** στην πλατφόρμα της Betsson. Το να επικρατήσει η Σερβέτ βρίσκεται στο 5,00**.  Η Γκενκ είναι λογικό να θεωρείται το φαβορί. Προέρχεται από δυνατότερο πρωτάθλημα και τουλάχιστον στα χαρτιά έχει καλύτερο ρόστερ. Βέβαια, στο πρώτο ματς οι δύο ομάδες ισορρόπησαν και αυτές οι διαφορές δεν φάνηκαν. Μετά από εκείνο το παιχνίδι, η Γκενκ εντυπωσίασε στην πρεμιέρα στη First Division A νικώντας με 4-0 τη Μόλενμπεκ εκτός έδρας. Η Σερβέτ, στο μεταξύ, έμεινε στο 2-2 με τη Ζυρίχη εμφανίζοντας σημαντικά αμυντικά κενά. 

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ALL SPORTS LEADERBOARD ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τα αποτελέσματα που προκάλεσαν έκπληξη την προηγούμενη εβδομάδα ήταν σαφώς και το Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Αστάνα 4-0. Τώρα, ενόψει του Αστάνα-Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η διαφορά ποιότητας καταγράφεται στις αποδόσεις, με το διπλό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ βρίσκεται στο 1,95**. Αν εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον 3ο γύρο θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε πως υπάρχουν πολλά ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα με βασικούς παίκτες έτοιμους να φύγουν από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ αυτό το καλοκαίρι... Απόψε, όμως, διεξάγονται κι άλλοι συναρπαστικοί όπως το Γαλατάσαραϊ-Ζαλγκίρις. Στην πρώτη αναμέτρηση, η ομάδα τη Λιθουανία έκανε την έκπληξη καθώς απέσπασε ισοπαλία με σκορ 2-2. Ο υψηλότερος βαθμός ετοιμότητας κάλυψε σε τη διαφορά ποιότητας κι έκανε το ματς πιο αμφίρροπο από ότι αναμενόταν. Οπότε η Γαλατασαράι, τώρα, είναι το απόλυτο φαβορί με την επιλογή άσος ημίχρονο – άσος τελικό να βρίσκεται στο 1,45** στην πλατφόρμα της Betsson. 

 

UEFA Champions League – 2ος προκριματικός γύρος, δεύτεροι αγώνες

17:00 Αστάνα-Ντιναμό Ζάγκρεμπ (0-4)

19:00 Καραμπάγκ-Ράκοβ Τσεστόχοβα (2-3)

20:00 Μόλντε-Ελσίνκι (0-1)

20:00 Μακάμπι Χάιφα-Σέριφ Τίρασπολ (0-1)

20:00 Γκενκ-Σερβέτ (1-1)

20:00 Χάκεν-Κλάκσβικ (0-0)

21:00 Κοπεγχάγη-Μπρέινταμπλικ (2-0)

21:30 Γαλατασαράι-Ζαλγκίρις (2-2)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet