SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow PREMIER LEAGUE: ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ Η ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΝΟΤΙΓΧΑΜ, ΟΡΘΙΑ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΤΟ STAMFORD BRIDGE!

Premier League: Με το δεξί η Άρσεναλ απέναντι στην επικίνδυνη Νότιγχαμ, όρθια η Λίβερπουλ στο Stamford Bridge!

Sentragoal Team
Sentragoal Team
12 Αυγούστου 2023 - 11:00
12/08/2023 - 11:00
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
stoiximan-12823-2.jpg

Το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου κάνει σέντρα! Ανάλυση και προγνωστικά για τα ματς του Σαββατοκύριακου.

Το κυρίως μενού της 1ης αγωνιστικής στην Premier League σερβίρεται το Σάββατο. Στις 14:30, η Άρσεναλ υποδέχεται τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Η περσινή σεζόν μπορεί να μην συνοδεύτηκε με κάποια σπουδαία διάκριση για τους Λονδρέζους, ωστόσο ήταν σίγουρα η επιστροφή τους σε πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Η ομάδα του Αρτέτα οδήγησε για πολλές εβδομάδες την κούρσα του τίτλου, «λύγισε» όμως στην τελική ευθεία και έμεινε πίσω από την πρωταθλήτρια Σίτι. Κόντρα στην οποία έπαιξε το πρώτο επίσημο της σεζόν στο Community Shield και επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι. 

Περισσότερο ψυχολογικό το boost, παρά η αξία του τίτλου. Ενισχυμένη στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς έφυγαν οι Τσάκα, Τέρνερ, Μαρί, Μέιτλαντ-Νάιλς, Τράστι και αποκτήθηκαν οι Ράις, Χάβερτς και Τίμπερ.

Έκανε την υπέρβαση της η Νότιγχαμ την περσινή σεζόν και κατάφερε να μείνει στην κατηγορία. Στόχο που «κλείδωσε» ουσιαστικά την προτελευταία αγωνιστική επικρατώντας 1-0 της Άρσεναλ. Φέτος θα προσπαθήσει να πορευθεί με λιγότερο άγχος και έχει τις προϋποθέσεις για να το πετύχει. Ενδεχομένως να παίξει και τον ρόλο του ρυθμιστή σε κορυφή και ουρά. 

Super Προσφορά* χωρίς κατάθεση: Κωδικός 200FS ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εικόνα της πάντως στα φιλικά δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, έστω κι αν κινήθηκε στοχευμένα στις μεταγραφές. Πήρε τους Τέρνερ, Άινα, Γουντ και Ελάνγκα, ενώ αποχώρησαν οι Λίνγκαρντ, Αγιού, Μπόουλερ, Κουκ, Καφού, Κόλμπακ και Σάριτζ. 

Τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω η Άρσεναλ, που αναμένεται καλύτερη από πέρσι και θέλει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία με τον Αρτέτα. Η Νότιγχαμ ωστόσο δεν είναι εύκολη λεία, έστω κι αν δύσκολα θα φύγει με αποτέλεσμα από το Emirates. Οι αποδόσεις υπέρ του φαβορί πάντως δεν λένε κάτι, υπάρχουν όμως combo επιλογές με αξία.

Το συνδυαστικό στοίχημα 1 & Goal/Goal & Να σκοράρει ο Χάβερτς σε απόδοση 4.75 στο Bet Builder της Stoiximan.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου κλείνει με την αναμέτρηση Νιούκαστλ - Άστον Βίλα στις 19:30. Χρονιά... επιβεβαίωσης αυτή για τις «καρακάξες». Η 4η θέση την περσινή σεζόν και η έξοδος στο Champions League ήταν πραγματική επιτυχία, ωστόσο η Νιούκαστλ θέλει να καθιερωθεί πλέον ως υπολογίσιμη δύναμη στην Premier League. 

Και είναι χαρακτηριστικό πως πέρσι ήταν μαζί με την πρωταθλήτρια Σίτι η ομάδα με τις λιγότερες ήττες (5) στη διοργάνωση (19Ν-14Ι). Κινήθηκε δυναμικά στις μεταγραφές, καθώς μπορεί να άφησε τους Σεντ-Μαξιμέν και Γουντ, απέκτησε όμως τους Τονάλι, Μπαρνς και Λιβραμέντο, τρεις πολύ σημαντικές προσθήκες. Πολύ πειστική η εικόνα της στα φιλικά, με πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες.

Πολύ καλή η περσινή σεζόν και για την Άστον Βίλα, με τον Ουνάι Έμερι στον πάγκο της. Σκαρφάλωσε ως την 7η θέση με τη νίκη της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στη Μπράιτον και πήρε ένα εισιτήριο για το Conference League. Έχει υψηλές βλέψεις για τη φετινή σεζόν, καθώς ο άνθρωπος στην άκρη του πάγκου αποτελεί εγγύηση επιτυχίας. 

Βγήκε κατά πολύ κερδισμένη στο μεταγραφικό πάρε - δώσε. Νακάμπα, Γιανγκ, Σανσόν και Ουέσλι αποχώρησαν και έκαναν χώρο για τους Ντιαμπί, Πάου Τόρες και Τίλεμανς. Τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες στα φιλικά προετοιμασίας για τη Βίλα, που αναμένεται ακόμη καλύτερη τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ματσάρα στο St. James Park, για δύο ομάδες πολύ φιλόδοξες και με υψηλούς στόχους. Η Νιούκαστλ μοιάζει να είναι ένα κλικ πιο μπροστά, εντούτοις η Βίλα του Έμερι θα είναι πολύ σκληρό καρύδι για κάθε αντίπαλο.

Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Over 5,5 κόρνερ 1ο ημίχρονο σε απόδοση 3.95 στο Bet Builder της Stoiximan.

Την Κυριακή το πρόγραμμα της Premier League συνεχίζεται με το σπουδαιότερο ματς της πρεμιέρας. Η Τσέλσι υποδέχεται τη Λίβερπουλ στο Stamford Bridge (18:00), σε ένα κρας τεστ με το... καλημέρα. Εξόχως προβληματική η περσινή σεζόν για τους «μπλε» του Λονδίνου, που έγιναν ανέκδοτο στα χείλη των οπαδών τους και όχι μόνο. Ξόδεψαν πάνω από μισό δισ. (!) στις μεταγραφές, αλλά το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. 

Στη 12η θέση και μόλις στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού, η Τσέλσι ήταν πραγματικά για λύπηση στο χορτάρι. Εικόνα που φιλοδοξεί να αλλάξει φέτος, με την πρόσληψη του Ποτσετίνο και εκκαθάριση του ρόστερ. Χάβερτς, Μάουντ, Κόβατσιτς, Κουλιμπαλί, Πούλισικ, Μεντί και Άμπαντου πωλήθηκαν, αντί συνολικά 235 εκατ. ευρώ. 

Αποχώρησαν επίσης οι Καντέ, Αθπιλικουέτα, Ομπαμεγιάνγκ, Μπάμπα και Μπακαγιόκο. Στον αντίποδα, αποκτήθηκαν οι Ενκουνκού, Ντισασί, Τζάκσον, Ουγκοτσούκβου, Σάντσες και Άντζελο αντί συνολικά 207 εκατ. ευρώ. Θετική η εικόνα στα φιλικά, με απολογισμό τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Κακή η περσινή σεζόν για τη Λίβερπουλ, τουλάχιστον όσον αφορά στα στάνταρ που κινήθηκε την προηγούμενη πενταετία. Έμοιαζε άδεια ψυχολογικά, δεν έβγαζε την συνηθισμένη ένταση στο χορτάρι, ούτε είχε την γνωστή της αποφασιστικότητα. Έδειχνε κορεσμένη και μόνο όταν ξέμεινε από μεγάλους στόχους έβγαλε αντίδραση. Και με ένα σπριντ στο φινάλε κατάφερε να φτάσει ως την 5η θέση και το εισιτήριο για το Europa League. 

Η εικόνα της στα φιλικά είχε διπλή ανάγνωση, καθώς απέδωσε εξαιρετικά από τη μέση και μπροστά, ωστόσο έβγαλε σοβαρά θέματα στα μετόπισθεν. Νίκησε 4-2 την Καρσλρούη, 4-0 τη Λέστερ και 3-1 τη Ντάρμσταντ, έμεινε στο... 4-4 με την Γκρόιτερ και ηττήθηκε 3-4 από τη Μπάγερν Μονάχου. Φαμπίνιο, Φιρμίνο, Καρβάλιο, Χέντερσον και Κεϊτά αποχώρησαν. Ενισχύθηκε όμως σε τεράστιο βαθμό στον άξονα της μεσαίας γραμμής με τους Σομποζλάι, ΜακΆλιστερ και Καϊσέδο. 

Ζόρικη πρεμιέρα και για τις δύο. Αναπόφευκτα το βασικό ζητούμενο θα είναι η αποφυγή της ήττας. Η Τσέλσι κάνει μια προσπάθεια να λειτουργήσει πιο ορθόδοξα και ο Ποτσετίνο θα τη σουλουπώσει, ενώ το ρόστερ της έχει μεγάλο βάθος. Πιο έτοιμη, με ξεκάθαρη φιλοσοφία και ενισχυμένη μεταγραφικά η Λίβερπουλ, μπορεί να μείνει όρθια στο Λονδίνο.

Το συνδυαστικό στοίχημα Χ2 & Να σκοράρει ο Γκάκπο & Τσέλσι Over 4,5 κόρνερ σε απόδοση 6.90 στο Bet Builder της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet