SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow NOVIBET: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΤΣΟΥΚΑΡΙΤΣΚΙ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ (24/8)

Novibet: Ολυμπιακός - Τσουκαρίτσκι με ενισχυμένες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα (24/8)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
24 Αυγούστου 2023 - 12:00
24/08/2023 - 12:00
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Acca Promo 1_ 24.08 Press.jpg

Τον τίτλο του φαβορί θα κληθεί να επιβεβαιώσει ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την Τσουκαρίτσκι στο πρώτο παιχνίδι για την φάση των play offs του Europa League!  

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοδοξούν από το πρώτο ματς να εκμεταλλευτούν τη δύναμη που τους προσφέρει το «Γ. Καραϊσκάκης» και να κάνουν άλμα για την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.  

Οι Πειραιώτες υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ πανηγύρισαν ήδη μια ευρωπαϊκή πρόκριση εις βάρος της Γκενκ και είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι. Ο Ολυμπιακός χτίζεται σε νέες βάσεις και ο Ισπανός προπονητής προσθέτει συνεχώς νέα κομμάτια στο παζλ με στόχο τη δημιουργία μιας ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει σε όλες τις διοργανώσεις.  

Τα πρώτα δείγματα γραφής είναι θετικά, αφού απέναντι στην Γκενκ οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν χαρακτήρα νικητή και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο πήραν την πρόκριση με την ισοπαλία (1-1) στο Βέλγιο. Το θετικό σερί συνεχίστηκε και στην πρεμιέρα της Super League εκεί όπου οι νίκησαν την Κυριακή με 2-0 τον νεοφώτιστο Πανσερραϊκό. 

Σημαντική είναι η απουσία του τιμωρημένου Ροντινέι, ο οποίος αποβλήθηκε στο Βέλγιο και το κενό του Βραζιλιάνου μπακ θα καλυφθεί είτε από τον Κίνι ή τον Βρουσάι.  

Ολυμπιακός - Τσουκαρίτσκι

1:1.22 | Χ:6.10 | 2:13.75 

Η Τσουκαρίτσκι δεν έχει πλούσιες παραστάσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όμως άπαντες διψούν για διακρίσεις. Οι εμπειρίες τους είναι μόνο στα προκριματικά και η μοναδική συμμετοχή σε όμιλο είναι το 1997 στο Ιντερτότο. 

Οι Σέρβοι την περασμένη σεζόν τερμάτισαν στην 3η θέση της βαθμολογίας και ξεκινούν το ταξίδι τους στο Europa League από το Φάληρο.  

Στη φετινή σεζόν έχουν προχωρήσει ήδη σε αλλαγή προπονητή μετά την αναπάντεχη εντός έδρας ισοπαλία με τη Γιαβόρ (2-2). Ο Ιγκρόρ Μάτιτς αντικατέστησε τον Ντούσαν Κερκέζ, αλλά στην πρεμιέρα του ο πρώτος ηττήθηκε το Σάββατο από την ΙΜΤ Βελιγραδίου με σκορ 3-0. Μετά την πρώτη ήττα της σεζόν η Τσουκαρίτσκι έπεσε στην 5η θέση της βαθμολογίας (2-1-1), ενώ ελλοχεύει ο κίνδυνος να χάσει τον βασικό φορ Μοχάμεντ Μπανατμόσι που «φλερτάρει» με ομάδα από τη Σουαδική Αραβία.    

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*. 

Tα προκριματικά του Europa League όπως θα ήθελες να είναι... 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. 

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet