SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow NOVIBET: ΧΑΡΤΣ – ΠΑΟΚ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ (24/8)

Novibet: Χαρτς – ΠΑΟΚ με ενισχυμένες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα (24/8)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
24 Αυγούστου 2023 - 12:15
24/08/2023 - 12:15
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Acca Promo 2_ 24.08 Press.jpg

Ταξίδι στο Εδιμβούργο με φόντο τους ομίλους του Europa Conference League για τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αντιμετωπίζει τη Χαρτς (21:45) στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα πλέι-οφ της διοργάνωσης. 

Μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Χάιντουκ, που συνοδεύτηκε με το εμφατικό 3-0 στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται δύο αγώνες μακριά από μία θέση στους ομίλους του Europa Conference League. Ο «δικέφαλος του Βορρά» αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Χαρτς (21:45) και είναι δεδομένο πως θα προσπαθήσει να κρατήσει το «μηδέν» και να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το Εδιμβούργο.  

Με λίγα λόγια, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να βαδίσουν στα χνάρια των παιχνιδιών με τη Χάιντουκ: Το 0-0 στην Κροατία έδωσε ισχυρό «πάτημα» στον ΠΑΟΚ για να κυνηγήσει την πρόκριση στην καυτή έδρα της Τούμπας. 

Βέβαια, το έργο του θα είναι σαφώς πιο δύσκολο τώρα. Η Χαρτς έχει «χτίσει» αγωνιστικό ρυθμό, αφού έχουν ξεκινήσει οι υποχρεώσεις της εντός συνόρων, ενώ παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Οι Σκωτσέζοι ανέτρεψαν την ήττα με 2-1 στο πρώτο ματς και κέρδισαν τη Ρόζενμποργκ με 3-1 στην έδρα τους. Μάλιστα, το χρυσό γκολ της πρόκρισης ήρθε στο 92ο λεπτό από τον Κάμερον Ντέβλιν. 

Χαρτς – ΠΑΟΚ

1:2.75 | Χ:3.45 | 2:2.50 

Αξίζει να σημειωθεί πως η Χαρτς είναι αήττητη στις υποχρεώσεις της σε Πρέμιερ και Λιγκ Καπ. Στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Φράνκι ΜακΑβόι κέρδισε την Σεντ Τζόνστον (2-0) και έμεινε στο 0-0 με την Κιλμάρνκοκ, ενώ στο Λιγκ Καπ κέρδισε εύκολα την Πάρτικ Θιστλ με 4-0. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Αλί Σαμάτα και Φιλίπε Σοάρες, ενώ εκτός είναι και ο τιμωρημένος Ραχμάν Μπάμπα. Επίσης, αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Μαγκόμεντ Οζντόεφ, που αντιμετωπίζει θέμα με τη βίζα του, ενώ στην αποστολή βρίσκονται κανονικά οι Χάρης Τσιγγάρας και Ιβάν Νάσμπεργκ.  

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*. 

Tα προκριματικά του Europa Conference League όπως θα ήθελες να είναι... 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. 

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet