ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΜΠΡΑΓΚΑ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ BETSSON (29/08)

Παναθηναϊκός-Μπράγκα με ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson (29/08)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
29 Αυγούστου 2023 - 10:21
29/08/2023 - 10:21
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Παναθηναϊκός-Μπράγκα.jpg

Στο κατάμεστο «ΟΑΚΑ» διεξάγεται το Παναθηναϊκός-Μπράγκα, το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τα playoffs του Champions League.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Μπράγκα επικράτησε με 2-1, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να παλέψει για την ανατροπή και την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης συλλόγων. Για το ματς, όπως και για τα υπόλοιπα παιχνίδια της διοργάνωσης, προσφέρονται στην πλατφόρμα της Betsson εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. 

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στο ματς ως το φαβορί για να πάρει τη νίκη με την απόδοση του άσου στο 2,40** ενώ το διπλό της Μπράγκα βρίσκεται στο 2,90**. Όσον αφορά στην πρόκριση, πάντως, ο Παναθηναϊκός είναι το αουτσάιντερ σε τιμή 3,10** ενώ το να περάσει η Μπράγκα στους ομίλους έχει απόδοση 1,36** στην πλατφόρμα της Betsson.

Οι αποδόσεις δείχνουν να μην έχουν εμπιστοσύνη στην άμυνα του Παναθηναϊκού ώστε να κρατήσει την Μπράγκα σε... ρηχά νερά και να πάρει την πρόκριση. Στο πρώτο ματς είχε προβλήματα και θα μπορούσε να δεχθεί περισσότερα τέρματα. Επιπλέον, στα πέντε ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχει δώσει ως τώρα... μέτρησε πέντε γκολ εναντίον του και μόλις μια φορά κατάφερε να κρατήσει το μηδέν. Το ζητούμενο είναι η νίκη, που με ένα γκολ διαφορά οδηγεί στην παράταση και με δύο σημαίνει απ ευθείας πρόκριση. Το να πάρει προβάδισμα στο σκορ ο Παναθηναϊκός από το πρώτο ημίχρονο και να είναι ο νικητής του αγώνα, δηλαδή το στοίχημα 1 ημίχρονο – 1 τελικό, προσφέρεται στις ενισχυμένες αποδόσεις της Betsson στο 4,75**. 

Έπειτα, υπάρχει ο παράγοντας... «ΟΑΚΑ». Ο Παναθηναϊκός είναι μαθημένος να παίζει στο «κλουβί» του «Απόστολος Νικολαΐδης» όπου οι αποστάσεις είναι μικρότερες και οι αντίπαλοι και οι διαιτητές νιώθουν περισσότερο την πίεση του κόσμου. Η αλλαγή έδρας, ίσως αναγκάσει τον Παναθηναϊκό να προσαρμόσει την προσέγγισή του μιας και στο συγκεκριμένο γήπεδο η Μπράγκα μπορεί να βρει χώρους για να τρέξει – το δυνατό της... χαρτί.

Υπάρχει βέβαια και η σχετικά θετική παράδοση του Παναθηναϊκού στα ευρωπαϊκά ματς που έχει δώσει στο «ΟΑΚΑ» στη διάρκεια της ιστορίας του. Ο απολογισμός είναι 37 νίκες, 22 ισοπαλίες και 19 ήττες με 116 γκολ υπέρ και 77 κατά. Στο Champions League (προκριματικά και ομίλους), ο Παναθηναϊκός μετράει στο «ΟΑΚΑ» 20 νίκες, 14 ισοπαλίες και 13 ήττες και γκολ 62-48. Το Over 2,5 προσφέρεται ως ελαφρό φαβορί του 1,88**, ενώ, βάσει αποδόσεων, πιο ισχυρή μοιάζει η πιθανότητα να σκοράρουν και οι δύο αντίπαλοι που προσφέρεται στο 1,70** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΣΤΗΝ BETSSON ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός στην έως τώρα φετινή πορεία του στην Ευρώπη έχει πετύχει τον πρωταρχικό στόχο του που ήταν να εξασφαλίσει την παρουσία του στους ομίλους μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ακόμη και να αποκλειστεί από την Μπράγκα, θα συνεχίσει στο Europa League. 

Ωστόσο, είναι δεδομένο πως το Παναθηναϊκός-Μπράγκα αποτελεί το μεγάλο στοίχημα της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Η συμμετοχή στους ομίλους του Champions League είναι το όνειρο όλων στο κλαμπ κι εκεί θεωρούν πως αξίζει να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, μια ομάδα με μεγάλη ευρωπαϊκή ιστορία που τα προηγούμενα χρόνια είδε το στάτους της να αλλάζει. Γι' αυτό και το σαββατιάτικο ματς με τον Βόλο για την Super League μπήκε σε δεύτερη μοίρα, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να νικήσει 3-0. Βέβαια, η Μπράγκα έχει κι εκείνη την ίδια φιλοδοξία κι αξίζει να σημειώσουμε πως δεν έπαιξε για την Primeira Liga, ώστε να έχει χρόνο για ξεκούραση και καλύτερη προετοιμασία.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ    

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet