ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BWIN - ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE! (29/08)

bwin - Μοναδική προσφορά* στα προκριματικά του Champions League! (29/08)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
29 Αυγούστου 2023 - 08:45
29/08/2023 - 08:45
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
bwin-29-08.jpg

Την ανατροπή που θα του δώσει μία θέση στην κλήρωση των ομίλων του Champions League, θέλει να πετύχει απόψε ο Παναθηναϊκός, κόντρα στην Μπράγκα στο ΟΑΚΑ.

Ίσως ο μεγαλύτερος αγώνας, σίγουρα ο πιο κρίσιμος, είναι η αποψινή αναμέτρηση για τον Παναθηναϊκό, των τελευταίων χρόνων. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στο κατάμεστο ΟΑΚΑ την Μπράγκα και θέλουν σκορ πρόκρισης και ανατροπής του 2-1 της Πορτογαλίας. Στο πρώτο ματς οι πορτογάλοι πήραν το προβάδισμα με 2-0, ωστόσο το πολύ ωραίο τελείωμα του τετ α τετ από τον Μαντσίνι έβαλε για τα καλά το «τριφύλλι» στο κόλπο της πρόκρισης. 

bwin - Σούπερ αποδόσεις στα προκριματικά του Champions League!

Ο Παναθηναϊκός έκανε τη δική του πρεμιέρα στη 2η αγωνιστική του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον Σέρβο να προχωρά σε εκτεταμένο rotation, επικράτησε 3-0 με άνεση του Βόλου στη Λεωφόρο. Αντίθετα η Μπράγκα δεν είχε αγώνα για την Primeira Liga και σίγουρα πήρε πολύτιμες «ανάσες», ενόψει της αποψινής σέντρας στο ΟΑΚΑ. Μία ήττα και τρεις ισοπαλίες κόντρα, οι δύο από αυτές χωρίς σκορ, ο απολογισμός του Παναθηναϊκού κόντρα σε πορτογαλικές ομάδες εντός έδρας. Δύο φορές αγωνίστηκε επί αθηναϊκού εδάφους η Μπράγκα, μετρώντας δύο νίκες επί της ΑΕΚ, η πρώτη το 1966 και η δεύτερη το 2020. Μία ισοπαλία για τους Πορτογάλους κι αυτή με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Στο 2.55 η απόδοση στην bwin για τη νίκη του Παναθηναϊκού.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ    

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ  

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bwin - Άπαιχτη προσφορά* χωρίς κατάθεση & VIP ταξίδι στο Final Four της EuroLeague! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet