SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BWIN - ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ! (01/09)

bwin - Μοναδική προσφορά* στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ! (01/09)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
01 Σεπτεμβρίου 2023 - 08:45
01/09/2023 - 08:45
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
bwin-01-09.jpg

Ο πρώτος «τελικός» για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ είναι γεγονός! Η Εθνική αντιμετωπίζει το μεσημέρι τη Λιθουανία στην 1η αγωνιστική του 2ου γύρου της διοργάνωσης.

Η δεύτερη φάση του Παγκόσμιου Κυπέλλου Μπάσκετ, βρίσκει την Ελλάδα σ’ έναν όμιλο μαζί με τις ΗΠΑ, τη Λιθουανία και το Μαυροβούνιο. Πρώτη αντίπαλος της «γαλανόλευκης» είναι η Λιθουανία. Η παρέα του Γιόνας Βαλαντσιούνας ολοκλήρωσε στην 1η θέση την παρουσία στον δικό της όμιλο με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Με ρεκόρ 3-0 λοιπόν θα μπει στη 2η φάση του τουρνουά και η νίκη για την Ελλάδα αποτελεί… μονόδρομο. Κι αυτό γιατί θα πρέπει να ισοφαρίσει το ρεκόρ των Λιθουανών, έχοντας μετά το ματς και οι δύο ρεκόρ 3-1, αλλά διατηρώντας το πλεονέκτημα στη μεταξύ τους ισοβαθμία. 

bwin - Build A Bet* στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Με την αναμέτρηση Κηφισιά – Ατρόμητος θα ξεκινήσει η 3η αγωνιστική του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Αμφότερες οι ομάδες διεκδικούν τους πρώτους βαθμούς της σεζόν. Η Κηφισιά προέρχεται από δύο ήττες κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ (εκτός έδρας και τα δύο ματς), ενώ οι Περιστεριώτες ηττήθηκαν με το «βαρύ» 4-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Για την 4η αγωνιστική της Premier League, η Λούτον θα ψάξει τους πρώτους της βαθμούς υποδεχόμενη τη Γουέστ Χαμ. ΟΙ γηπεδούχοι ηττήθηκαν από Μπράιτον και Τσέλσι στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Να διατηρήσει το αήττητο που «χτίζει» θέλει η Γουέστ Χαμ. Τα «σφυριά» μετά το 1-1 της πρεμιέρας με την Μπόρνμουθ, επικράτησαν της Τσέλσι και της Μπράιτον με 3-1! Σπουδαίο παιχνίδι στο «Olimpico», με τη Ρόμα να φιλοξενεί στην «αιώνια πόλη» τη Μίλαν. Για το 3x3 και το απόλυτο θα παίξουν οι «ροσονέρι». Μόλις έναν βαθμό έχουν συγκεντρώσει οι «τζιαλορόσι» στην εκκίνηση της αγωνιστικής περιόδου. 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ    

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bwin - Άπαιχτη προσφορά* χωρίς κατάθεση & VIP ταξίδι στο Final Four της EuroLeague! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet