SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BWIN – BUILD A BET* ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ! (3/9)

bwin – Build A Bet* στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος! (3/9)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
03 Σεπτεμβρίου 2023 - 08:40
03/09/2023 - 08:40
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
bwin-3-9-23.jpg

Πλούσια η δράση στο Ελληνικό Πρωτάθλημα με πέντε αναμετρήσεις να ολοκληρώνουν την 3η αγωνιστική.

ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν μπροστά τους δύσκολες αποστολές, καθώς αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον ΟΦΗ, τον Βόλο και τον ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα. Να διευρύνουν το σερί νικών τους θέλουν οι Θεσσαλονικείς. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης και της Κηφισιάς στη Τούμπα και στην πρώτη έξοδο της σεζόν, ψάχνει το «διπλό». Αντίθετα, οι Κρητικοί θέλουν την επιστροφή στις νίκες μετά τη «βαριά» ήττα με 3-0 στην Τρίπολη από τον Αστέρα.

Μετά την ανεπιτυχή της πρεμιέρα με την ισοπαλία εντός έδρας κόντρα στον Πανσερραϊκό και τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Champions League, η ΑΕΚ «βλέπει» μόνο τη νίκη στην έδρα του Βόλου. Μία ισοπαλία και μία ήττα για τους γηπεδούχους στις δύο πρώτες «στροφές». Ο Παναθηναϊκός στο ματς που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής παίζει με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Μία νίκη και μία ισοπαλία για τους βελτιωμένους σε σχέση με πέρσι Ηπειρώτες. Για το 2x2 παίζουν οι «πράσινοι».

bwin – Αμέτρητα ειδικά και κορυφαίο live στοίχημα στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Ολυμπιακός και Άρης αγωνίζονται εντός έδρας και παίζουν μόνο για το «τρίποντο» για εντελώς διαφορετικούς λόγους. Οι Πειραιώτες μαζί με τον ΠΑΟΚ αποτελούν τις μοναδικές ομάδες με το 2x2 κι απόψε στοχεύουν στο να κάνουν τρεις τις επιτυχίες τους εντός συνόρων, επικρατώντας της Λαμίας. Τέσσερις βαθμούς έχουν ήδη συλλέξει οι φιλοξενούμενοι. Με τον Άκη Μάντζιο στη τεχνική τους ηγεσία οι «κίτρινοι» φιλοδοξούν στο ν’ αφήσουν πίσω τους το κακό ξεκίνημα των δύο σερί ηττών που διαδέχτηκε και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την Ντινάμο Κιέβου. Ισορροπία στο αγωνιστικό τους πρόσωπο κι επιστροφή στις νίκες το ζητούμενο για τους Αρκάδες, ώστε να φτάσουν στη δεύτερη της σεζόν.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ    

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bwin - Άπαιχτη προσφορά* χωρίς κατάθεση & VIP ταξίδι στο Final Four της EuroLeague! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet