PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BWIN - ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ! (16/10)

bwin - Προσφορά* στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος! (16/10)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
16 Οκτωβρίου 2023 - 13:46
16/10/2023 - 13:46
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
bwin Sports SoMe 1200x628.jpg

Το πιο σημαντικό ματς των τελευταίων ετών θα δώσει απόψε η Εθνική Ελλάδας, η οποία υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια την Ολλανδία. Σέντρα στις 21:45. 

bwin - Build A Bet* στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!

Αγώνας που μπορεί να καθορίσει την πρόκριση στη τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, είναι ο αποψινός για την Ελλάδα, η οποία στη Νέα Φιλαδέλφεια φιλοξενεί την Ολλανδία. Η γαλανόλευκη με ένα παιχνίδι περισσότερο βρίσκεται στο +3 από τους «οράνιε» και με νίκη θα κάνει αποφασιστικό «βήμα» για την απευθείας πρόκρισή της στη τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Υπενθυμίζεται ότι από τη φάση των ομίλων απευθείας προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες και οι υπόλοιπες τρεις θέσεις των εθνικών που θ’ παίξουν στα γήπεδα της Γερμανίας θα προκύψουν έπειτα από τα play-offs. 

bwin - Αξεπέραστο live στοίχημα στο Ελληνικό Πρωτάθλημα! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το… ιδανικό αποτέλεσμα για τους παίκτες του Πογέτ είναι η νίκη και μάλιστα με διαφορά +3 τερμάτων, ώστε να υπερκαλύψει την ήττα στο Αϊντχόφεν από τους Ολλανδούς. Ωστόσο η Εθνική και σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό θα παίξει για τη νίκη κι όχι έχοντας στο μυαλό της το σκορ. Άλλωστε με το «τρίποντο» η γαλανόλευκη θα χρειαστεί την ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική με τη Γαλλία εντός έδρας τον επόμενο μήνα για να πανηγυρίσει την πρόκριση στη τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Από την ήττα και μάλιστα στο Άμστερνταμ από τη Γαλλία προέρχεται η Ολλανδία. Τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τους «τρικολόρ» ο σέντερ φορ, Βουτ Βέχορστ, αλλά μπήκε στην αποστολή κι αναμένεται ν’ αγωνιστεί κανονικά απόψε. Στην bwin βρίσκουμε σε απόδοση 4.00 τη νίκη της Ελλάδας. 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet