PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow SPORTINGBET - ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ! (16/10)

Sportingbet - Προσφορά* στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος! (16/10)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
16 Οκτωβρίου 2023 - 14:30
16/10/2023 - 14:30
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
sportingbet 16-10.jpeg

Στη Νέα Φιλαδέλφεια πέφτουν απόψε τα φώτα των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όπου η Ελλάδα υποδέχεται την Ολλανδία στο ματς της τριετίας για την «γαλανόλευκη».

Στην Sportingbet το Πάσχα σε υποδεχόμαστε με ακόμα μεγαλύτερο δώρο*. Εσύ επιλέγεις αυτό που θέλεις! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ιστορική ευκαιρία έχει μπροστά της απόψε η Εθνική στην προσπάθεια που κάνει για την πρόκριση της στα τελικά του Euro 2024. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχεται την Ολλανδία στη Νέα Φιλαδέλφεια και με νίκη θα πάρει σημαντικό προβάδισμα έναντι των «οράνιε» για την κατάκτηση της 2ης θέσης που οδηγεί απευθείας στα γήπεδα της Γερμανίας. Το «τρίποντο» την προηγούμενη Πέμπτη στο Δουβλίνο επί της Ιρλανδίας με 2-0 σε συνδυασμό με την ήττα της Ολλανδίας από την Γαλλία στο Άμστερνταμ έχει δώσει «φτερά» στην Εθνική, η οποία θα ‘χει και την δυναμική παρουσία του κόσμου στο πλευρό της. Σε περίπτωση ήττας, η «γαλανόλευκη» επί της ουσίας θα έχει αποκλειστεί, ενώ με ισοπαλία θα περιμένει την τελευταία αγωνιστική μια έκπληξη. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει και το «μαξιλαράκι» των playoffs του Nations League, όπου η Εθνική μπορεί να βρεθεί στα τελικά του Euro 2024. Στα αγωνιστικά, χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση με τον Γκουστάβο Πογέτ να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες. Η εντός έδρας ήττα από την Γαλλία με 2-1 φαίνεται να αποσυντόνισε την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν, που θέλει πάση - θυσία τη νίκη απόψε. Πολλά τα προβλήματα και σημαντικές απουσίες για τους «οράνιε», καθώς οι Χάκπο, Ντε Γιονγκ, Ντε Λιχτ, Ντεπάι, Κουπμάινερς, Μπεργκχάους, Φλέκεν, Τίμπερ, Μπάιλοου και Χράφενμπεργχ είναι εκτός αποστολής. 

Οκτώ νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα μετρούν οι Ολλανδοί κόντρα στην Εθνική, με την παράδοση να είναι με το μέρος τους. Με γηπεδούχο την Ελλάδα, οι «οράνιε» τρέχουν σερί 4Χ4 και μάλιστα η «γαλανόλευκη» δεν έχει καταφέρει σε κανένα ματς να βρει δίχτυα. Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου, η Ολλανδία επικράτησε 3-0 στο Ρότερνταμ.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet