PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow STOIXIMAN: ΛΕΣΟΡΤ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ ΣΕ SUPER ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ! (17/10)

Stoiximan: Λεσόρτ και Μιλουτίνοφ σε Super Ενισχυμένες Αποδόσεις! (17/10)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
17 Οκτωβρίου 2023 - 11:58
17/10/2023 - 11:58
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
stoiximan 17-10.jpeg

Δοκιμασία αντοχής για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο ξεκίνημα της διαβολοβδομάδας. Ανάλυση και προγνωστικά.

Μεγάλα ματς για τις ομάδες μας στο ξεκίνημα της πρώτης εβδομάδας διπλών παιχνιδιών στη σεζόν. Δύο εκτός έδρας αποστολές και συνάμα δοκιμασίες χαρακτήρα απέναντι σε ποιοτικά σύνολα με εξίσου υψηλούς στόχους. Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στον ιταλικό Βορρά για να συναντήσει την Αρμάνι Μιλάνο και ο Παναθηναϊκός στην Κωνσταντινούπολη για ένα bras-de-fer με πολύ ιδιαίτερο υπόβαθρο.

LIVE Streaming* στη Stoiximan οι μάχες των δύο αιωνίων!

«Φυσική» μάχη στο μισό γήπεδο για τον Ολυμπιακό

Οι ερυθρόλευκοι ταξιδεύουν στη Λομβαρδία για να αντιμετωπίσουν την Αρμάνι, με τις δύο ομάδες να ταλαιπωρούνται από αντίστοιχης φύσεως προβλήματα. Τόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας όσο και ο Έτορε Μεσίνα προσπαθούν αυτήν την περίοδο να διαχειριστούν απουσίες ζωτικής σημασίας και παράλληλα να πλάσουν την επίθεση των συνόλων τους στο μισό γήπεδο. Και οι δύο ομάδες παρουσιάζουν μια προβληματική εικόνα στην παραγωγική τους διαδικασία σε σετ καταστάσεις.

Για τον Ολυμπιακό αυτή είναι μια νέα πραγματικότητα η οποία αναμφίβολα είναι συνδεδεμένη (και) με τα προβλήματα τραυματισμών που βιώνει. Στο ματς με τη Μπαρτσελόνα, η ελληνική επίθεση φάνηκε ρηχή από λύσεις όταν οι Καταλανοί έπληξαν την επικοινωνία της, την κυκλοφορία της μπάλας και κατά συνέπεια τη ροή, τοποθετώντας τους Πειραιώτες σε αχαρτογράφητα νερά σε όρους ανάπτυξης. Όταν η άμυνα μπαίνει στις γραμμές πάσας και απενεργοποιεί τα ερυθρόλευκα «κοψίματα» προς το καλάθι, αναγκάζοντας τον Ολυμπιακό να παίξει ατομικά, στοιχειοθετείται αυτομάτως μια πολύ δύσκολη κατάσταση για τους παίχτες του κόουτς Μπαρτζώκα.

Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός με το physicality, τη συνοχή και την καλή του επικοινωνία στο αμυντικό κομμάτι έφτασε κοντά στη νίκη, πριν το παραγωγικό μπλακ-άουτ των τελευταίων λεπτών στο παιχνίδι με τους Ισπανούς. Πλέον καλείται να αντιμετωπίσει μια ομάδα που θα ακολουθήσει ανάλογο (με αυτή της Μπαρτσελόνα) πλάνο στα μετόπισθεν, στοχεύοντας στο να οικοδομήσει μια αντίστοιχη αμυντική συνθήκη. Το έκανε και πέρυσι άλλωστε.

Ο Έτορε Μεσίνα θα εστιάσει στο να αμυνθεί σωστά στην καρδιά του «ζωγραφιστού» (έχει τους παίχτες για να το κάνει) , στην αναχαίτιση των «κοψιμάτων» και στην άμυνα σε απόσταση μιας πάσας, υποδεικνύοντας στους χειριστές της ελληνικής επίθεσης να κοιτάξουν πρωτίστως το καλάθι και την προσωπική φάση. Όπως γίνεται κατανοητό, είναι σημαντικό να μπορέσει ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος να βρεθεί στο παρκέ και να προσφέρει σκορ με εκτέλεση μέσης απόστασης από καταστάσεις ένας εναντίον ενός.

Είναι δεδομένο ότι οι Λομβαρδοί θα επιτεθούν με τον Μίροτιτς στον Πίτερς, ενεργοποιώντας «απομονώσεις» στο low post ή με αντίστοιχες καταστάσεις πρόσωπο στην πλευρά. Το ίδιο μπορούν όμως να κάνουν και οι ερυθρόλευκοι. Ο Αμερικανός φόργουορντ αποτελεί την πιο αποτελεσματική παραγωγική πηγή στην παρούσα φάση μαζί με τον Μιλουτίνοφ και μπορεί να πληγώσει μέσα από handoffs ή στατική εκτέλεση την ιταλική άμυνα.

Ο Έτορε Μεσίνα προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα στον «άσσο» καθώς ο τραυματισμός του Μάοντο Λο έχει αφήσει τον Κέβιν Πάνγκος  μόνο ως προς την κάλυψη της θέσης.

Ο Σικελός ανεβάζει εκεί τον Φλακαντόρι και φυσικά το πολυεργαλείο Ντέβον Χολ (παίζει από το «1» μέχρι το «3»), με τον Αμερικανό όμως να αντιμετωπίζει ένα μυϊκό πρόβλημα τον τελευταίο καιρό, το οποίο καθιστά το στάτους του αβέβαιο.

Οι ερυθρόλευκοι θα πιέσουν τα γκαρντ του αντιπάλου (πιθανόν ο Λούντζης να έχει ειδικό ρόλο εδώ) ευελπιστώντας ότι έτσι θα βραχυκυκλώσουν την επίθεση τους στο μισό γήπεδο η οποία χαρακτηρίζεται από στατικότητα, τουλάχιστον αυτήν την περίοδο. Αρκετή προσοχή στον Stefano Tonut ο οποίος είναι παίχτης ειδικών αποστολών και βρίσκεται σε καλή κατάσταση αλλά και στον συνδυασμό ταχύτητας και ενέργειας που φέρνει ο Άλεξ Πόιθρες στο «ζωγραφιστό». Ο Αμερικανός «κουμπώνει» σωστά με τον Γιοχάνες Φόιγκτμαν. O Γερμανός έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στην Πόλη –γράφοντας 21 πόντοι και 7 ριμπάουντ- στην πρεμιέρα (85-82 η Φενέρ).

Πόντοι O/U Stefano Tonut  Over 4.5 σε απόδοση 2.00 στη Stoiximan

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο Assago του Μιλάνου για να παίξει το δικό του μπάσκετ, με στόχο να επιβάλλει τα θέλω και τον ρυθμό του. Η περιφερειακή του άμυνα, οι προσωπικές μονομαχίες (κομβικός παράγοντας) και γενικότερα η απόδοση του στα μετόπισθεν στο μισό γήπεδο θα καθορίσουν τις ισορροπίες που θα διαμορφωθούν και το πλαίσιο της αναμέτρησης απέναντι σε ένα αντίπαλο που έχει βάθος, ποιότητα αλλά και αντίστοιχα προβλήματα να διαχειριστεί.

Bet Builder με Πόντοι Under 161.5 και Nikola Milutinov Πόντοι  10+ σε απόδοση 2.10 στη Stoiximan

Μεγάλη πρόκληση στον Βόσπορο για τον Παναθηναϊκό

Ντέρμπι με μπόλικη ίντριγκα και ανταγωνιστικό πνεύμα αυτό που έρχεται για το «τριφύλλι». Η αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη  είναι σε κάθε περίπτωση ξεχωριστή. Η παρουσία του κόουτς, των Ελλήνων διεθνών αθλητών στην τουρκική ομάδα, ο Κώστας Σλούκας και φυσικά ο Έργκιν Αταμάν στοιχειοθετούν μια κατάσταση η οποία θα τραβήξει επάνω της τους προβολείς της δημοσιότητας αυτήν την Τρίτη. Πρόκειται για ένα απίστευτο ελληνοτουρκικό μείγμα στο οποίο θα προστεθεί το σχετικά πρόσφατο παρελθόν αντιπαλότητας των συλλόγων και η ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία των δύο λαών και των οπαδών των συγκεκριμένων ομάδων.

Οι πράσινοι όπως είναι φυσικό βηματίζουν αργά στο ξεκίνημα της σεζόν, προσπαθώντας να βρουν την ισορροπία τους. Είναι απολύτως φυσιολογικό για ένα σύνολο που φτιάχτηκε από την αρχή και προσπαθεί να εντρυφήσει σε μια καινούργια φιλοσοφία. Τα σκαμπανεβάσματα, τα «νεκρά» διαστήματα και το underperformance κάποιων αθλητών είναι «κανόνας» σε τέτοιες περιπτώσεις και αυτό το ξέρει καλύτερα από όλους ο κόουτς Αταμάν, ασχέτως εάν επιλέγει –με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο- να θέσει τους πάντες προ των ευθυνών τους.

Ο Παναθηναϊκός έχει προβλήματα τραυματισμών και στην Πόλη θα παραταχθεί χωρίς το δίδυμο των διεθνών φόργουορντ, Παπαπέτρου-Μήτογλου, ενώ αντιθέτως ο Κώστας Σλούκας ακολούθησε την αποστολή.

Οι πράσινοι έχουν συγκεκριμένα θέματα στο επιθετικό κομμάτι ενώ η άμυνα τους ακόμα είναι υπό κατασκευή και αυτό φαίνεται όταν χρειάζεται να ενεργοποιήσουν πιο βαθιές συνεργασίες, αναμειγνύοντας παραπάνω από δύο παίχτες σε αυτές(λείπουν οι αυτοματισμοί και οι χρόνοι θέλουν δουλειά).

Ο τραυματισμός του Παπαπέτρου στερεί από την ομάδα το μέγεθος και το low post-παιχνίδι από τη θέση «3», στοιχεία που λειτούργησαν ευεργετικά την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στη Μπάγερν. Αντίθετα, μέσα σε όλη αυτήν τη δύσκολη κατάσταση, είναι πολύ θετική η ανταπόκριση παιδιών όπως ο Μαντζούκας και ο Καλαϊτζάκης που ουσιαστικά έδωσαν στο «τριφύλλι» τις δύο πρόσφατες νίκες του.

Η Φενέρ έχασε με τραυματισμό τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και πλέον είναι πολύ πιθανό ότι θα βγει στην αγορά για γκαρντ. Ο Δημήτρης Ιτούδης θα χρησιμοποιήσει το σοκ της απώλειας για να συσπειρώσει τους παίχτες του και θα προσεγγίσει την αναμέτρηση δίνοντας έμφαση στο αμυντικό κομμάτι. Εδώ θα παιχτεί η πιο κρίσιμη ζαριά για τον Παναθηναϊκό. Μπορούν οι παίχτες του Αταμάν να αναχαιτίσουν την επιθετικότητα και τον φυσικό χαρακτήρα της άμυνας των γηπεδούχων οι οποίοι θα πιέσουν τη μπάλα ψηλά και θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο για να επιβληθούν σωματικά και πνευματικά στον αντίπαλο; Πρόκειται για μια μεγάλη πρόκληση για τους φιλοξενούμενους.

Πόντοι O/U Nate Sestina Over 4.5 σε απόδοση 2.08 στη Stoiximan

Ο Παναθηναϊκός οφείλει να μείνει μακριά από λάθος μεταβιβάσεις και να προετοιμάσει το έδαφος για καλό αμυντικό τρανζίσιον μέσα από τη φύση των εκτελέσεων του στην επίθεση. Εάν δεν πάρει υψηλό βαθμό σε αυτές τις δύο κατηγορίες, δεν θα είναι εύκολο να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο. Η απόδοση του διδύμου Βιλντόζα-Γκραντ θα είναι σημαντική σε αυτήν την κατεύθυνση. Κλειδί για την ελληνική ομάδα θα είναι η περιφερειακή άμυνα και το ριμπάουντ. Η Αρμάνι Μιλάνο μια εβδομάδα πριν έφτασε πολύ κοντά στο διπλό στη συγκεκριμένη έδρα ελέγχοντας τα ριμπάουντ αλλά δέχθηκε 14 τρίποντα (σε 31 εκτελέσεις) και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες.

Ο κόουτς Αταμάν θα κληθεί να διατηρήσει φρέσκια την ομάδα του παρά τις απουσίες, πηγαίνοντας λίγο πιο βαθιά σε επίπεδο rotation. Eπίσης θα χρειαστεί παιδιά όπως ο Καλαϊτζάκης και ο Μαντζούκας στα μετόπισθεν αλλά και στη μάχη που αφορά το ενεργειακό κομμάτι, αποτρέποντας την κυριαρχία των Πιέρ-Νάιτζελ Χέιζ στη γραμμή των forwards. Η ελληνική ομάδα μπορεί να χτυπήσει τους αντίπαλους στο χαμηλό ποστ και οφείλει να το επιδιώξει απέναντι σε μια άμυνα αναιμική σε αυτό το κομμάτι. Αυτές οι δράσεις  άλλωστε μπορούν να αποτελέσουν βασικό εργαλείο ώστε να πιάσουν ικανοποιητικά standards στο αμυντικό τρανζίσιον.

Είναι λοιπόν μια μεγάλη πρόκληση για τον Παναθηναϊκό το παιχνίδι της Πόλης. Εν μέσω πολλών προβλημάτων και σε μια δύσκολη εποχή όπου η ομάδα οικοδομεί δεσμούς και γραμμές επικοινωνίας στο παιχνίδι  της, καλείται να σταθεί όρθια απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο που θα καταθέσει ότι έχει για τη νίκη. Η Φενέρ δεν παίζει σπουδαίο μπάσκετ και έχει τα δικά της (σημαντικά) θέματα προς επίλυση. Εάν ο Παναθηναϊκός αναχαιτίσει την επιθετικότητα της προστατεύοντας τη μπάλα και κερδίζοντας τη μάχη των κατοχών, μπορεί αναμφίβολα να της βάλει δύσκολα.

Bet Builder με Πόντοι Under 165.5 και Dyshawn Pierre Πόντοι 8+σε απόδοση 2.64 στη Stoiximan

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet