PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow NOVIBET: ΑΓΓΛΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ (17/10)

Novibet: Αγγλία - Ιταλία με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις (17/10)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
17 Οκτωβρίου 2023 - 12:19
17/10/2023 - 12:19
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Super Derby Promo_ 17.10 Press.jpg

Το ευρωπαϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε Αγγλία και Ιταλία κλέβει την παράσταση την Τρίτη το βράδυ (21:45) στο «Γουέμπλεϊ». Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης θα κρίνει σε μεγάλο ποσοστό την μία από τις δύο ομάδες που θα προκριθεί απευθείας στην τελική φάση του Euro 2024. 

Η Αγγλία στον 3ο όμιλο της προκριματικής φάσης οδηγεί την κούρσα πρώτη με 13 βαθμούς και αήττητη (4-1-0). Τα «τρία λιοντάρια» έχουν μόλις μια απώλεια βαθμών στην περασμένη αγωνιστική με αντίπαλο την Ουκρανία (1-1) και έχουν την ευκαιρία με νίκη στην έδρα τους να «σφραγίσουν» την πρόκριση στην τελική φάση του Euro και την πρωτιά. Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στο φιλικό με την Αυστραλία (1-0) την περασμένη Παρασκευή δεν χρησιμοποίησε τα βαριά του όπλα. Ωστόσο, κόντρα στην Ιταλία η 11αδα της Αγγλίας θα ξεκινήσει από τους φορμαρισμένους Τζουντ Μπέλινγχαμ και Χάρι Κέιν, ενώ η σημαντικότερη απουσία είναι αυτή του Μπουκάγιο Σάκα.

Premium Προσφορά* χωρίς κατάθεση στη Novibet ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αγγλία – Ιταλία
1: 1.63 | Χ: 3.85 | 2: 5.70

Η Ιταλία με 10 βαθμούς στο ενεργητικό της (3-1-1) αντιμετωπίζει το παιχνίδι σαν «τελικό» και με δεδομένο ότι ισοβαθμεί με την Ουκρανία δεν μπορεί να χαλαρώσει. H «σκουάντρα ατζούρα» από τις αρχές Σεπτεμβρίου έχει γυρίσει σελίδα με την έλευση του Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο και μετράει 2 νίκες με Μάλτα (4-0), Ουκρανία (2-1) και μια ισοπαλία (1-1) με Βόρεια Μακεδονία. Πλέον το ζητούμενο είναι ένα ακόμη «τρίποντο» που θα την φέρει «αγκαλιά» με την πρόκριση. Στο ρόστερ έχει… πέσει ψαλίδι, αφού οι Τονάλι και Ζανιόλο κόπηκαν μέχρι να ξεκαθαρίσουν οι κατηγορίες για το σκάνδαλο με τον τζόγο, ενώ εκτός είναι και οι Βεράτι, Κιέζα, Πολιτάνο και Ιμόμπιλε. Το τεχνικό επιτελείο της Ιταλίας επιθετικά θα στηριχθεί στο νέο αίμα και συγκεκριμένα στους Ρασπαντόρι, Μπεράρντι και Κιν. 

Συνολικά οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 31 φορές και ο απολογισμός είναι 9 νίκες για την Αγγλία, 13 για την Ιταλία και 9 ισοπαλίες. Το τελευταίο δείγμα γραφής ήταν στο ματς του πρώτου γύρου με τα «τρία λιοντάρια» να επικρατούν στη Νάπολι με σκορ 2-1. 

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στα προκριματικά του Euro 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet