PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow SPORTINGBET - EUROLEAGUE ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ*! (17/10)

Sportingbet - EuroLeague σε Ζωντανή Μετάδοση*! (17/10)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
17 Οκτωβρίου 2023 - 13:16
17/10/2023 - 13:16
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
sportingbet 17-10.jpeg

Η πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν έφτασε. Στις 20:15, ο Παναθηναϊκός φιλοξενείτε από την Φενερμπαχτσέ στην “Ulker Arena” και στις 21:45, o Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μιλάνο στο “Mediolanum Forum”.

Στην Sportingbet το Πάσχα σε υποδεχόμαστε με ακόμα μεγαλύτερο δώρο*. Εσύ επιλέγεις αυτό που θέλεις! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να συνεχίσει στις νίκες θα επιδιώξει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με την Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της EuroLeague. Οι «πράσινοι» την προηγούμενη εβδομάδα έσπασαν το… ρόδι τη φετινή χρονιά στην κορυφαία διοργάνωση και μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Ολυμπιακό, πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Η αποψινή αναμέτρηση κόντρα στην τουρκική ομάδα είναι η πρώτη εκτός έδρας για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, που θα έχει στην αποστολή της τον Κώστα Σλούκα. Αντίθετα, εκτός έμειναν ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Ντίνος Μήτογλου που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Μία νίκη μετρά το «τριφύλλι» στις τελευταίες του έντεκα επισκέψεις στην Κωνσταντινούπολη. Αυτή σημειώθηκε πέρσι τον Απρίλιο, έχοντας ως κορυφαίο παίκτη τον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στη Φενερμπαχτσέ. 

Να αφήσει πίσω του την εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα και να επιστρέψει στις νίκες θέλει απόψε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούνται στο “Mediolanum Forum” από την Μιλάνο, η οποία δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς το ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ αναβλήθηκε. Στα αγωνιστικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Λουκ Σίκμα να προπονείται κανονικά. Αμφίβολος παραμένει ο Νάιτζελ-Γουίλιαμς Γκος, ενώ εκτός παραμένει ο Σακίλ ΜακΚίσικ. Δύο νίκες στις έξι τελευταίες του επισκέψεις μετρά ο Ολυμπιακός στο Μιλάνο, με την πιο πρόσφατη να έχει καταγραφεί τον Νοέμβριο του 2021, όταν επικράτησε με 93-72. Πέρσι, ήταν η σειρά των Ιταλών να πανηγυρίσουν την έκτη εντός έδρας νίκη κόντρα στους Πειραιώτες. 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet