PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow ΑΕΚ BETSSON BC-ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ BETSSON (17/10)

ΑΕΚ BETSSON BC-Λούντβιγκσμπουργκ με κορυφαίες αποδόσεις στην Betsson (17/10)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
17 Οκτωβρίου 2023 - 14:38
17/10/2023 - 14:38
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
ΑΕΚ BETSSON BC-Λούντβιγκσμπουργκ με κορυφαίες αποδόσεις .jpg

Στο «Olympic Hall» των Άνω Λιοσίων αρχίζει η προσπάθεια της ΑΕΚ BETSSON BC κόντρα στη Λούντβιγκσμπουργκ στην πρεμιέρα της για την 8η σεζόν του Basketball Champions League.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στον 4ο όμιλο, όπου συμμετέχουν και η Στσέτσιν με την Σάσαρι. Στην πλατφόρμα της Betsson, το στοίχημα στο μπάσκετ βρίσκεται πάντα σε πρώτο πλάνο. 

Στο ΑΕΚ BETSSON BC – Λούντβιγκσμπουργκ ασχέτως από τα αποτελέσματα των δύο ομάδων ως τώρα στη σεζόν, η έναρξη της νέας διοργάνωσης δίνει τη δυνατότητα για μια νέα αρχή. Η ΑΕΚ BETSSON BC μπαίνει στο ματς ως το μεγάλο φαβορί με τον άσο στο 1,42**, ενώ το διπλό βρίσκεται στο 2,65** στην πλατφόρμα της Betsson. 

ΣΤΗΝ BETSSON ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ BETSSON BC θέλει να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο Basketball Champions League 2023-24 και να δείξει πως μπορεί να κάνει μια σημαντική πορεία. Άλλωστε, κατέκτησε το τρόπαιο το 2018 και θα ήθελε πολύ να νιώσει και πάλι αυτό το συναίσθημα. 

Βέβαια, αυτή η στιγμή είναι μάλλον πιο μακρινή. Για την ώρα, πραγματοποιεί τα πρώτα βήματα σ' ένα νέο πρότζεκτ υπό τον έμπειρο Ισπανό τεχνικό Ζουάν Πλάθα. Η ΑΕΚ BETSSON BC πραγματοποίησε πολύ καλές μεταγραφές το καλοκαίρι με τους Μπεν ΜάκΛεμορ, Φιόντου Καμπενγκέλε και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας να ξεχωρίζουν, ενώ διαθέτει κι άλλα «όπλα» όπως οι Τζάστιν Τίλμαν και Τζόρνταν ΜακΡέι. 

Η αρχή της στη σεζόν μπορεί να μην ήταν η επιθυμητή μιας και ηττήθηκε με 98-93 εντός έδρας από το Λαύριο για την πρώτη αγωνιστική της Basket League, αλλά έδειξε καλά στοιχεία όσον αφορά στο επιθετικό της παιχνίδι. Φυσικά, η προσπάθεια να βελτιωθεί η άμυνά της είναι εκεί που επικεντρώθηκε και πριν από το κυριακάτικο (15/10) ματς με τον Ολυμπιακό για το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ όπου έχασε 79-71, κάνοντας όμως ακόμα ένα βήμα βελτίωσης.

Η Λούντβιγκσμπουργκ, από τη μεριά της, μπαίνει στη διοργάνωση «κουβαλώντας» δύο ήττες και μια νίκη ως τώρα στο πρωτάθλημα της Γερμανίας. Αμυντικά έχει κενά, αλλά στην επίθεση οι Ντεσούρ Μπούι και Τζέιβον Γκρέιβς μπορούν να τιμωρήσουν τις ομάδες που δεν θα τους προσέξουν. Να σημειώσουμε, δε, πως οι δύο ομάδες ήταν αντίπαλες και τη σεζόν 2016-17. Τότε η ΑΕΚ BETSSON BC είχε επικρατήσει εντός έδρας και ηττηθεί εκτός από τη γερμανική ομάδα. 

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ALL SPORTS LEADERBOARD ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο «Ulker Sports And Event Hall» η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Euroleague. Οι δύο ομάδες έχουν ρεκόρ 1-1 και ψάχνουν τη δεύτερη νίκη τους στη regular season. Στην πλατφόρμα της Betsson ο άσος βρίσκεται στο 1,42** και το διπλό στο 2,85**. Να σημειώσουμε πως οι Τούρκοι μετρούν δύο συνεχόμενες νίκες επί του ελληνικού συλλόγου ανεξαρτήτως έδρας, ενώ οι τρεις από τις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Φενέρμπαχτσε τέλειωσαν επώδυνα καθώς ηττήθηκε με τουλάχιστον 19 πόντους διαφορά.

Βέβαια, ούτε η Φενέρμπαχτσε αλλά κυρίως ο Παναθηναϊκός δεν είναι η ίδια ομάδα. Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται στο κεφάλαιο δύο του πρότζεκτ υπό τον Δημήτρη Ιτούδη, ενώ ο Παναθηναϊκός τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα με τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος ως τεχνικός της Αναντολού Εφές τα πήγαινε περίφημα απέναντι στη μεγάλη αντίπαλο της ομάδας του. Μάλιστα, η τελευταία του υπηρεσία ήταν να της στερήσει το πρωτάθλημα Τουρκίας. 

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Φενέρμπαχτσε κι ο Παναθηναϊκός βρίσκονται στο top 6 των αποδόσεων για την κατάκτηση του τροπαίου. Η Φενέρμπαχτσε δίνεται στο 9,00** κι ο Παναθηναϊκός στο 8,50**.

Στο «Mediolanum Forum» η Αρμάνι Μίλανο κι ο Ολυμπιακός συγκρούονται με την Αρμάνι Μίλανο να αναζητά την πρώτη νίκη στη φετινή διοργάνωση κι ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στις επιτυχίες. Ο άσος της Αρμάνι Μιλάνο προσφέρεται στο 1,66** και το διπλό του Ολυμπιακού στο 2,22 στην πλατφόρμα της Betsson

Στο Αρμάνι Μιλάνο – Ολυμπιακός τα προγνωστικά έχουν φαβορί, αλλά η Euroleague αυτή τη σεζόν είναι ακόμη πιο ανταγωνιστική και ήδη στις πρώτες δύο αγωνιστικές έχουμε παρακολουθήσει ορισμένες μεγάλες εκπλήξεις. Κάθε ματς είναι υψηλού επιπέδου κι άκρως απαιτητικό. Εδώ τα λάθη πληρώνονται ακριβά...  Η Αρμάνι Μιλάνο έχει σκαμπανεβάσματα, αλλά θα παίξει για να υπερασπιστεί την έδρα της. Άλλωστε, έχει νικήσει τον Ολυμπιακό εκεί μέσα στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους. Ο Ολυμπιακός, επίσης, καλείται να δείξει καλύτερη εικόνα ιδίως στην επίθεση σε σύγκριση με το ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αν θέλει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. 

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet