PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow SPORTINGBET - ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ EUROLEAGUE ΣΕ LIVE STREAMING*! (18/10)

Sportingbet - Όλοι οι αγώνες της EuroLeague σε Live Streaming*! (18/10)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
18 Οκτωβρίου 2023 - 12:01
18/10/2023 - 12:01
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
sportingbet euroleague 18-10-23.jpg

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται απόψε η 3η αγωνιστική της EuroLeague.

Στις 21:00, o Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Μονακό στο Βελιγράδι. Μισή ώρα αργότερα, η Μπολόνια φιλοξενεί την Άλμπα και η Βαλένθια την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Στην Sportingbet το Πάσχα σε υποδεχόμαστε με ακόμα μεγαλύτερο δώρο*. Εσύ επιλέγεις αυτό που θέλεις! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να επιστρέψει στις νίκες θα επιδιώξει απόψε ο Ερυθρός Αστέρας απέναντι στη Μονακό. Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς με ρεκόρ 1-1 προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα στο Κάουνας από την Ζαλγκίρις. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να είχαν τον έλεγχο του αγώνα στα πρώτα τρία δεκάλεπτα της αναμέτρησης, ωστόσο, δεν κατάφεραν να φύγουν με το ροζ φύλλο από την Λιθουανία.

Την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση θα κυνηγήσουν απόψε οι Μονεγάσκοι. Οι δύο συνεχόμενες ήττες από Βαλένθια και Μπολόνια έχουν βραχυκυκλώσει την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς που ψάχνει να βγάλει αντίδραση σε μια από τις πιο καυτές έδρες της κορυφαίας διοργάνωσης. Δύο φορές έχουν βρεθεί αντιμέτωπες στο Βελιγράδι, με τις δύο ομάδες να μετρούν από μία νίκη.

Να συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις θα επιδιώξει η Μπολόνια, η οποία υποδέχεται την Άλμπα στο “Paladozza”. Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι προέρχεται από σπουδαίο διπλό στο Πριγκιπάτο επί της Μονακό, ενώ στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, έχασε στις λεπτομέρειες από την Ζαλγκίρις. Με δύο ήττες έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στην EuroLeague η Άλμπα Βερολίνου. Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών είναι βραχνάς για τον Ισραέλ Γκονζάλεθ, που ψάχνει να βρει το… αντίδοτο ώστε να ανακάμψει η ομάδα του.

Εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν για τη Βαλένθια, που μετά την ήττα στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος, τρέχει ένα σερί έξι νικών σε Ισπανία και EuroLeague. Αυτό θα είναι το τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας ματς των «νυχτερίδων» στην κορυφαία διοργάνωση. Την περασμένη εβδομάδα νίκησε τη Φενερμπαχτσέ με 77-74, ενώ στην πρεμιέρα επικράτησε της Μονακό με 70-65. Πρώτος αγώνας μετά από 12 μέρες για την Μακάμπι, μιας και το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής με τη Μιλάνο αναβλήθηκε, λόγω της έκρυθμης κατάστασης στο Ισραήλ. Τρεις νίκες στις πέντε επισκέψεις της στο “Pabellon Fuente De San Luis” μετρούν οι Ισραηλινοί. 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet