PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ Ο ΑΡΗΣ MIDEA ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚ ΤΕΛΕΚΟΜ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ BETSSON (18/10)

Για την υπέρβαση ο Άρης Midea κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ με σούπερ αποδόσεις στην Betsson (18/10)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
18 Οκτωβρίου 2023 - 12:07
18/10/2023 - 12:07
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Άρης Midea-Τουρκ Τέλεκομ με σούπερ αποδόσεις.jpg

Στο «Nick Galis Hall» ο Άρης Midea υποδέχεται την Τουρκ Τέλεκομ για την 3η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του EuroCup. Ο Άρης Midea, αναζητά την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση. Από τη μεριά της, η Τουρκ Τέλεκομ έχει ρεκόρ 1-1.

Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών με ασυναγώνιστες αποδόσεις. Η νίκη του Άρη Midea προσφέρεται στο 2,32**, ενώ το να πάρει το διπλό η Τουρκ Τέλεκομ δίνεται στο 1,58** στην πλατφόρμα της Betsson. 

ΣΤΗΝ BETSSON ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Άρης Midea – Τουρκ Τέλεκομ τα προγνωστικά παρουσιάζουν μια «καθαρή» εικόνα. Άλλωστε, η πορεία των δύο ομάδων στη διοργάνωση ως τώρα υπογραμμίζει τις διαφορές τους. Κι αν δεν είναι αυτό αρκετό, τότε να σημειώσουμε πως στο στοίχημα στο μπάσκετ η κατάκτηση του EuroCup από τον Άρη Midea βρίσκεται στο 81,00**, ενώ την Τουρκ Τέλεκομ την συναντάμε στο 12,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ο Άρης Midea άρχισε τη σεζόν με ήττα 66-82 εντός έδρας από την Γκραν Κανάρια για το EuroCup. Η βελτίωσή του ήταν εμφανής κόντρα στον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του στην Basket League, αλλά κι εκεί ηττήθηκε με 81-72. Στο τρίτο παιχνίδι του έκανε και πάλι βήμα προς τα μπροστά, παρόλο που έχασε και πάλι, αυτή τη φορά με 74-84 από την Λιετκαμπέλις για τη δεύτερη αγωνιστική του EuroCup. Κι έτσι φτάσαμε στο σαββατιάτικο (14/10) ματς με τον Απόλλωνα Πατρών εκτός έδρας όπου επικράτησε με 77-70 και πήρε την πρώτη του νίκη.

Ο προπονητής Γιάννης Καστρίτης αν και δεν είχε στη διάθεσή του τους τραυματίες Μπλούμπεργκς και Μπέιτς είδε την ομάδα του να είναι σταθερή και συνεπής σε αρκετά υψηλά στάνταρ απόδοσης. Τώρα, περιμένει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία. Στο Άρης Midea – Τουρκ Τέλεκομ το στοίχημα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι κι άλλο ένα πέραν της συνέπειας: η άμυνα. Θα επιχειρήσει να περιορίσει τα επιθετικά «όπλα» των Τούρκων. Φυσικά, αυτό αποτελεί μεγάλη πρόκληση, αλλά δεν είναι κι ακατόρθωτο.

Η Τουρκ Τέλεκομ μετράει δύο νίκες και μια ήττα ως τώρα στο τουρκικό πρωτάθλημα. Για εκείνη τη διοργάνωση ήταν και το τελευταίο χρονικά παιχνίδι της. Νίκησε την Κυριακή (15/10) με 73-60 την Κάγκντας Μπόντρουμ Σπορ. Όσον αφορά στο EuroCup, τώρα, άρχισε την πορεία της με ήττα 80-71 από την Κλουζ Ναπόκα εκτός έδρας κι έπειτα δυσκολεύτηκε πάρα πολύ για να κάμψει την αντίσταση της Μπούντουτσνοστ Ποντγκόριτσα στην Τουρκία με σκορ 79-77.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη «Sinan Erdem Arena» η Γαλατασαράι υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής 7ου ομίλου του Basketball Champions League. Η τουρκική ομάδα λογαριάζεται ως το μεγάλο φαβορί για να φτάσει στη νίκη. Ο άσος δίνεται στο 1,15** με το χάντικαπ στο -10,5 να βρίσκεται στο 1,85** και το διπλό του ΠΑΟΚ στην Κωνσταντινούπολη προσφέρεται στο 4,75** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Γαλατασαράι μπήκε στη σεζόν δυναμικά γράφοντας δύο νίκες στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, αλλά στο τελευταίο της ματς υπέστη την πρώτη της ήττα με 76-74 από την Πέτκιμ Σπορ. Σε γενικές γραμμές πρόκειται για μια φιλόδοξη ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει στο Basketball Champions League και το πιο ξεχωριστό χαρακτηριστικό της είναι η επιθετική της ικανότητα. Μέχρι στιγμής σημειώνει 84 πόντους κατά μέσο όρο στα παιχνίδια της.

Ο ΠΑΟΚ, από τη μεριά του, προβλημάτισε στις πρώτες του επίσημες αναμετρήσεις στο πλαίσιο του Super Cup Ελλάδας. Έχασε εύκολα και από τον Παναθηναϊκό (77-64) στον ημιτελικό και από το Περιστέρι στο παιχνίδι για την 3η θέση (64-49). Με ήττα μπήκε και στην Basket League καθώς «λύγισε» με 95-80 απέναντι στον Προμηθέα Πατρών. Ωστόσο, προτού ταξιδέψει στην Τουρκία πήρε την πρώτη του νίκη με 80-75 κόντρα στο Μαρούσι για το ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό το αποτέλεσμα γέμισε με αισιοδοξία την ομάδα πως μπορεί να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στην Τουρκία.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet