SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow SPORTINGBET - BUILD A BET* ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ! (30/10)

Sportingbet - Build A Bet* σε όλους τους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος! (30/10)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
30 Οκτωβρίου 2023 - 11:13
30/10/2023 - 11:13
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
2023-10-30_10-48.jpeg

Ντέρμπι «δικεφάλων» στο ποδόσφαιρο και ντέρμπι «αιωνίων» στο μπάσκετ συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον απόψε.

Στις 19:30, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κοντράρονται στη Νέα Φιλαδέλφεια και στις 20:15, o Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο. 

Με νίκη θέλουν να συνεχίσουν τις υποχρεώσεις τους ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Αμφότερες, ισοβαθμούν στην 3η θέση με 17 βαθμούς, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν το πλεονέκτημα, καθώς υπερτερούν των «κιτρινόμαυρων» στο συνολικό συντελεστή των γκολ. Στην Ένωση θέλουν να αφήσουν πίσω την κακή εμφάνιση κόντρα στη Μαρσέιγ για το Europa League. Το «τρίποντο» είναι το κύριο ζητούμενο για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα που θέλει να παραμείνει σε απόσταση… αναπνοής από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Με ανεβασμένη ψυχολογία από την ανατροπή κόντρα στην Αμπερντίν για το Europa Conference League κατέβηκε στην Αθήνα ο «δικέφαλος του βορρά». Οι Θεσσαλονικείς μπορεί να μετρούν δύο συνεχόμενες ήττες στις πρόσφατες επισκέψεις τους στη Νέα Φιλαδέλφεια, ωστόσο, έχουν το… μομέντουμ και θα κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα. 

Sportingbet - Σούπερ αποδόσεις στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με στόχο να συνεχίσουν το αήττητο τους σερί και να πατήσουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, κοντράρονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ. Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που οι δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες τη φετινή σεζόν σε διάστημα ενός μήνα. Οι «ερυθρόλευκοι» ήδη μετρούν δύο διαδοχικές νίκες, μία στον τελικό του Σούπερ Καπ και μία στην πρεμιέρα της EuroLeague. Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά νέα, αμφότερες αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσίων. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Λουκ Σίκμα και Σακιέλ ΜακΚίσικ, ενώ ο Έργκιν Άταμαν εκτός του Ιωάννη Παπαπέτρου, είναι πιθανό να στερηθεί και τον Λευτέρη Μαντζούκα, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση τις τελευταίες ημέρες. 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet