SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow NOVIBET: ΟΛΙΜΠΙΑ ΜΙΛΑΝΟ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ (31/10)

Novibet: Ολίμπια Μιλάνο - Μακάμπι Τελ Αβίβ με ειδικά στοιχήματα (31/10)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
31 Οκτωβρίου 2023 - 08:50
31/10/2023 - 08:50
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Risk Free Promo_ 31.10 Press.jpg

Η εβδομάδα στην Euroleague ξεκινά με ένα σημαντικό, εξ αναβολής παιχνίδι στην Ιταλία: Η Ολίμπια Μιλάνο υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:30) στην αναμέτρηση που θα «κλείσει» την 2η αγωνιστική της Regular Season της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. 

Αν και ακόμα είναι νωρίς, το ματς της Ολίμπια Μιλάνο με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:30) ίσως παίξει ρόλο στη μάχη των δύο ομάδων για τα πλέι-οφ της Euroleague. Είναι ξεκάθαρο πως οι Ιταλοί και οι Ισραηλινοί δεν ξεκίνησαν τη σεζόν όπως θα ήθελαν, όμως, παράλληλα, διαθέτουν το ρόστερ και τις βλέψεις για να πετύχουν κάτι καλό στη διοργάνωση. 

Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα διανύει περίοδο κρίσης: Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της μετρά τρεις ήττες, εκ των οποίων οι δύο ήρθαν από – θεωρητικά – πιο αδύναμες ομάδες (Άλμπα Βερολίνου, Πεζάρο). Το ρεκόρ στην Euroleague (1-3) αποτελεί «καμπανάκι» και οι παίκτες της Ολίμπια Μιλάνο αντιμετωπίζουν το παιχνίδι ως must win.

Ολίμπια Μιλάνο – Μακάμπι Τελ Αβίβ
1: 1.42 | 2: 2.90

Στην άλλη μεριά, η Μακάμπι έχει μπει ήδη σε ειδικό καθεστώς λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στη χώρα της και η σεζόν θα περιλαμβάνει σταθερά τον αστερίσκο της έδρας. Η ομάδα του Όντεντ Κάτας θα μετακομίσει στο Βελιγράδι και θα έχει «οδηγό» τα παιχνίδια με την Παρτιζάν (96-81) και τον Παναθηναϊκό (86-81 στο ΟΑΚΑ) για την αγωνιστική εικόνα που επιθυμεί να έχει στα ματς της Euroleague.

Combo Προσφορά* χωρίς κατάθεση στη Novibet ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο μεγάλος αγωνιστικός «πονοκέφαλος» του Κάτας αφορά τον Ούειντ Μπόλντγουιν. Ο εκρηκτικός γκαρντ αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη μέση και θα μείνει για ακόμα μία φορά εκτός μάχης, αφήνοντας ένα σημαντικό κενό στην περιφέρεια. O άλλοτε NBAer ήταν εξαιρετικός στην περσινή πορεία της Μακάμπι μέχρι τα προημιτελικά, μετρώντας 17,2 πόντους, 5,1 ασίστ και 3,8 ριμπάουντ ανά παιχνίδι στην Euroleague. 

Επίσης, είναι δεδομένο πως οι Ισραηλινοί πρέπει να βρουν απάντηση για τον εξαιρετικό Νίκολα Μίροτιτς. Ο έμπειρος φόργουορντ παίζει αρκετά στο «3» και μέχρι στιγμής μετρά 22,5 πόντους, (61,1%, 40,9% στο τρίποντο, 79,2% στις βολές), 8,2 ριμπάουντ και 26,8 στο ranking ανά ματς στην Euroleague.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Euroleague

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet