SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ-ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ BETSSON (31/10)

Αρμάνι Μιλάνο-Μακάμπι Τελ Αβίβ με κορυφαίες αποδόσεις στην Betsson (31/10)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
31 Οκτωβρίου 2023 - 14:40
31/10/2023 - 14:40
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Αρμάνι Μιλάνο-Μακάμπι Τελ Αβίβ με κορυφαίες αποδόσεις στην Betsson.jpg

Στο «Mediolanum Forum» η Αρμάνι Μιλάνο υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague.

Τόσο η Αρμάνι Μιλάνο όσο και η Μακάμπι Τελ Αβίβ αναζητούν την επιστροφή τους στις επιτυχίες. Στην πλατφόρμα της Betsson και το μπάσκετ προσφέρει θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Αγώνας με ξεκάθαρο φαβορί την ιταλική ομάδα, καθώς ο άσος της Αρμάνι Μιλάνο δίνεται στο 1,42** και το διπλό της Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει απόδοση 2,85** στην πλατφόρμα της Betsson.

Το ματς είναι κομβικό και για τις δύο, καθώς η Αρμάνι Μιλάνο έχει ρεκόρ 1-3 στη φετινή Euroleague και η Μακάμπι Τελ Αβίβ από την άλλη βρίσκεται στο 2-2.

Η Αρμάνι Μιλάνο άρχισε με ήττα στην παράταση από τη Φενέρμπαχτσε. Έπειτα, ήρθε η αναβολή του αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Στη συνέχεια υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό κόντρα στον οποίο πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και πήρε τη νίκη, για να βγει στο δρόμο στα άλλα δύο παιχνίδια της, όπου ηττήθηκε άνετα από τη Ρεάλ Μαδρίτης (88-71) κι έπεσε θύμα έκπληξης χάνοντας με 85-82 στο Βερολίνο από την Άλμπα στην πιο πρόσφατη αναμέτρησή της για τη διοργάνωση.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, από τη μεριά της, μπήκε εντυπωσιακά με νίκη απέναντι στην Παρτιζάν εντός έδρας. Ακολούθως ξέσπασε ο πόλεμος στο Ισραήλ και ήρθαν τα πάνω κάτω. Μεταφέρθηκε στην Κύπρο όπου έχει εγκατασταθεί, ενώ το πρωτάθλημά της χώρας όπως είναι λογικό έχει διακοπεί. Στη συνέχεια ηττήθηκε από τη Βαλένθια, μετά νίκησε στην παράταση τον Παναθηναϊκό και την περασμένη Πέμπτη (26/10) έχασε με 107-79 από τη Μονακό.

Για να μάθεις περισσότερα για την προσφορά* θα χρειαστεί να πατήσεις εδώ! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενόψει του αγώνα Αρμάνι Μιλάνο – Μακάμπι Τελ Αβίβ τα στατιστικά παρουσιάζουν τους γηπεδούχους να έχουν σημαντικό πρόβλημα στην επίθεση, ενώ η άμυνά τους σε γενικές γραμμές είναι αξιοπρεπής. Όσο για τους φιλοξενούμενους, επιθετικά, έχουν δύναμη παρά τις απουσίες, αλλά αμυντικά δεν αποδίδουν σε υψηλό επίπεδο.

Ανάμεσα στην Αρμάνι Μιλάνο και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ το ματς μοιάζει πως θα παιχτεί και στο επίπεδο της διαχείρισης και όποια κερδίσει αυτό το στοίχημα θα κάνει σημαντικό βήμα προς τη νίκη. Η Αρμάνι Μιλάνο έπαιξε την Πέμπτη (27/10) με την Άλμπα Βερολίνου. Έπειτα την Κυριακή (29/10) έχασε εντός έδρας με 82-90 από την Πέζαρο για το πρωτάθλημα Ιταλίας και μετά το ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει αγώνα με τη Μονακό (2/11). Σκληρό πρόγραμμα. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ μετά το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο δεν θα παίξει με τη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς το παιχνίδι της αναβλήθηκε.

Οι Ιταλοί έρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες, αλλά είναι και δύσκολο σε αυτές τις συνθήκες να ζητήσει κανείς από τους παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ να έχουν το μυαλό τους στο μπάσκετ. Την περσινή σεζόν η Μακάμπι νίκησε δύο φορές την Αρμάνι, 77-71 στο Μιλάνο και 85-66 στο Τελ Αβίβ, με το Over – Under στο μεταξύ τους ματς να βρίσκεται στους 158,5 πόντους και απόδοση 1,89** στην πλατφόρμα της Betsson.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet