SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow SPORTINGBET - BUILD A BET* ΣΤΟ ΛΙΓΚ ΚΑΠ ΑΓΓΛΙΑΣ! (1/11)

Sportingbet - Build A Bet* στο Λιγκ Καπ Αγγλίας! (1/11)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
01 Νοεμβρίου 2023 - 12:41
01/11/2023 - 12:41
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
2023-11-01_12-38.jpeg

Δύο σπουδαίες αναμετρήσεις αναμένεται να διεξαχθούν στο πλαίσιο του 4ου γύρου του Λιγκ Καπ.

Στις 21:30, Γουέστ Χαμ και Άρσεναλ κοντράρονται στο Λονδίνο και στις 22:15, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Νιουκάστλ στο “Old Trafford”.

Το «εισιτήριο» που θα δώσει την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Λιγκ Καπ θα ψάξουν απόψε, Γουέστ Χαμ και Άρσεναλ στο Λονδίνο. Για να φτάσουν ως εδώ και οι δύο ομάδες δυσκολεύτηκαν στον προηγούμενο γύρο στις έδρες των Λίνκολν Σίτι και Μπρέντφορντ, αντίστοιχα, επικρατώντας με 1-0. Στα «σφυριά» οι τρεις συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις έχουν αποδιοργανώσει την ομάδα του Μόγες, o οποίος έχει επισημάνει και στο παρελθόν ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση ενδιαφέρει την ομάδα του. Κόντρα στην Άρσεναλ είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον σύλλογο του ανατολικού Λονδίνου να βγάλει αντίδραση και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Στους «κανονιέρηδες», το κλίμα είναι αρκετά ενθαρρυντικό μετά και το 5-0 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα, η Άρσεναλ να παραμένει αήττητη 10 ματς για πρώτη φορά από το 2007/08. Με πολλές αλλαγές αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ο Αρτέτα, καθώς ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νιουκάστλ το ερχόμενο Σάββατο. 

Sportingbet - Build A Bet* στους αγώνες της Europa Conference League! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με αρκετές αλλαγές θα παραταχτούν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιουκάστλ απόψε στο “Old Trafford”, καθώς έχουν μείνει πίσω στο πρωτάθλημα και έχουν ως στόχο να ανακάμψουν. Ωστόσο, κι οι δύο ομάδες δεν θα πούνε όχι στην περίπτωση πρόκρισης στη φάση των «8» της διοργάνωσης. Η ήττα με 3-0 από την Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League βάρυνε ακόμα την ατμόσφαιρα στους «κόκκινους διάβολους» που έχουν το έξτρα κίνητρο να δώσουν χαρά στον κόσμο τους. Στις «καρακάξες» οι απουσίες δίνουν την ευκαιρία στον Χάου να δώσει ευκαιρίες σε νέους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, ενώ πλανάται στον αέρα και η μίνι εκδίκηση για τον περσινό χαμένο τελικό.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet