ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow ΓΙΑ ΝΕΑ ΝΙΚΗ Ο ΑΡΗΣ MIDEA ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΛΟΥΖ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ BETSSON (1/11)

Για νέα νίκη ο Άρης Midea κόντρα στην Κλουζ με σούπερ αποδόσεις στην Betsson (1/11)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
01 Νοεμβρίου 2023 - 15:30
01/11/2023 - 15:30
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
ARIS.jpeg

Στο «Nick Galis Hall» ο Άρης Midea παίζει με την Κλουζ για την 5η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του EuroCup.

Ο Άρης Midea μετράει δύο συνεχόμενες νίκες στη διοργάνωση και στοχεύει στο να εκμεταλλευτεί την έδρα του για να συνεχίσει την ανοδική του πορεία. Την ίδια στιγμή, η Κλουζ είναι από τις σταθερές ομάδες. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε καταπληκτικές επιλογές για στοίχημα και στο μπάσκετ σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Το να πάρει τη νίκη ο Άρης Midea προσφέρεται στο 1,80**, ενώ το να φύγει από τη Θεσσαλονίκη με το διπλό η Κλουζ τοποθετείται στο 1,97** στην πλατφόρμα της Betsson. Να σημειώσουμε πως η Betsson είναι ο χρυσός χορηγός της ομάδας μπάσκετ Άρης Midea.

ΣΤΗΝ BETSSON ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άρης Midea μπήκε στη διοργάνωση με δύο ήττες. Έχασε στην πρεμιέρα με 82-66 εντός έδρας από την Γκραν Κανάρια κι έπειτα ηττήθηκε με 84-74 από την Λιετκαμπέλις. Ωστόσο, στη συνέχεια έγινε το κλικ και η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη άρχισε να πετυχαίνει νίκες και εντυπωσιάζει. Επικράτησε με 68-66 την Τουρκ Τέλεκομ εντός έδρας κι έπειτα την Σλασκ Βρότσλαβ εκτός έδρας με 80-63.

Ένα από τα κλειδιά της αλλαγής είναι πως ο Άρης Midea έχει βρει το ρυθμό του, αλλά φυσικά και η άνεση που έχει να παίζει εντός έδρας. Βγάζει μια ξεχωριστή ενέργεια, ιδίως στην άμυνα. Να σημειώσουμε πως την Κυριακή (29/10) νίκησε με 75-64 την ΑΕΚ BETSSON BC για την Basket League.

Η Κλουζ, από τη μεριά της, δεν είναι μια... οποιαδήποτε ομάδα. Πρόκειται για την πρωταθλήτρια της Ρουμανίας τρεις συνεχόμενες σεζόν και τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει κι ευρωπαϊκές εμπειρίες. Να σημειώσουμε πως η Κλουζ τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά στο EuroCup ως τώρα (3-1). Ξεπέρασε τις Τουρκ Τέλεκομ, Σλασκ Βρότσλαβ και Μπούντουτσνοστ, ενώ ηττήθηκε από την Μπουργκ. Μάλιστα, εκείνη ήταν και η μόνη της ήττα στην τρέχουσα σεζόν σε όλα τα επίσημα παιχνίδια της. Σε δέκα ματς το ρεκόρ της γράφει 9-1 με πολύ καλές εμφανίσεις και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Να σημειώσουμε ότι στα μακροχρόνια bets, ο Άρης Midea προσφέρεται στο 81,00** για να σηκώσει το τρόπαιο, ενώ η Κλουζ στο 23,00**.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο «Old Trafford» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Νιούκαστλ στο πλαίσιο της φάσης των «16» του EFL Cup. Οι δύο ομάδες έφτασαν στον τελικό την περασμένη σεζόν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κατακτά το τρόπαιο αφού νίκησε με 2-0. Η διοργάνωση τις ενδιαφέρει πάρα πολύ.

Ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στη Νιούκαστλ υπάρχει μεγάλη παράδοση. Η Νιούκαστλ εδώ και μια 10ετία δεν έχει πάρει νίκη μέσα στο «Old Trafford». Κι αυτή η... παράδοση αντανακλάται και στις αποδόσεις. Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέρεται στο 2,08**, ενώ το διπλό της Νιούκαστλ δίνεται στο 3,26** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτή τη σεζόν βιώνει αναταραχές. Οι καλές με τις κακές εμφανίσεις και τα θετικά με τα αρνητικά αποτελέσματα σχεδόν εναλλάσσονται και δεν έχει καταφέρει να βρει σταθερότητα και να πάει στο επόμενο βήμα την ανάπτυξη της ποδοσφαιρικής της ταυτότητας, ενώ επιπλέον υπάρχουν προβλήματα στα αποδυτήρια, αλλά κι επίκεινται αλλαγές μετά τις διαφοροποιήσεις στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Την Κυριακή (29/10) έχασε εντός έδρας με 3-0 στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι για το πρωτάθλημα Αγγλίας.

Η Νιούκαστλ, από τη μεριά της, ζει σε άλλη... φάση και ενίοτε δεν μπορεί να διαχειριστεί την επιτυχία της, ενώ προσπαθεί να μάθει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο αφού πλέον είναι ομάδα Champions League. Κι εκείνη έχει καλές και κακές εμφανίσεις, αν και περισσότερες είναι οι καλές παρά οι κακές. Βέβαια, να αναφέρουμε πως θα πάει στο «Old Trafford» χωρίς να έχει νικήσει στα δύο τελευταία παιχνίδια της και θέλει να βάλει στοπ στην αρνητική δυναμική προτού γίνει σερί. Προέρχεται από ήττα με 1-0 από την Ντόρτμουντ στην Ευρώπη, ενώ έμεινε στο 2-2 με τη Γουλβς για την Premier League.

Οι συνθήκες προϊδεάζουν για ένα συγκλονιστικό ματς, με το Under 2,5 σε απόδοση 1,90** το Over 2,5 γκολ στο 1,87**, ενώ το Over 3,5 προσφέρεται στο 3,60** (από 3,25) στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet