ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow COPA LIBERTADORES: O ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ ΣΤΟ MARACANA ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ BETSSON (4/11)

Copa Libertadores: O μεγάλος τελικός Μπόκα Τζούνιορς - Φλουμινένσε στο Maracana με σούπερ αποδόσεις στην Betsson (4/11)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
04 Νοεμβρίου 2023 - 11:20
04/11/2023 - 11:20
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Boca Juniors_Fluminense.jpg

Το θρυλικό «Maracana» φοράει τα καλά του για να φιλοξενήσει τον τελικό του Copa Libertadores ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορς και τη Φλουμινένσε απόψε στις 22:00 ώρα Ελλάδας.

Οι δύο ομάδες διεκδικούν την κούπα, τη δόξα, τα εκατομμύρια εισιτήρια στα Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων του 2023 και του 2025 και στον τελικό του Recopa Sudamericana 2024. Στην πλατφόρμα της Betsson, η οποία είναι μεγάλος χορηγός της Μπόκα Τζούνιορς, θα βρείτε σούπερ επιλογές για στοίχημα στο μεγάλο ματς σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Η νίκη της Μπόκα Τζούνιορς, που είναι τυπικά γηπεδούχος στη... φυσική έδρα της Φλουμινένσε, δίνεται στο 3.71**. Από την άλλη το... διπλό της βραζιλιάνικης ομάδας τοποθετείται στο 2,03** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ο τελικός ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορς και τη Φλουμινένσε έχει σαφές φαβορί στα προγνωστικά. Βέβαια, σε τέτοιες περιπτώσεις που τα πάντα κρίνονται σ' ένα ματς, δεν μπορούν να αποκλειστούν όλα τα σενάρια. Ιδίως όταν αναμετριούνται ομάδες με τέτοια παράδοση και ποιότητα. Κι ακόμη παραπάνω όταν το σκηνικό προϊδεάζει για μια σπουδαία ατμόσφαιρα.

Αυτό το αναφέρουμε γιατί περισσότεροι από 100.000 οπαδοί της Μπόκα Τζούνιορς έχουν κάνει... απόβαση στο Ρίο ντε Τζανέιρο για να σταθούν στο πλευρό της ομάδας παρόλο που η πλειονότητα δεν έχει εισιτήριο για το ματς!

Με τις αποδόσεις του αγώνα Μπόκα Τζούνιορς – Φλουμινένσε να είναι... σεταρισμένες και να ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες, το βλέμμα στρέφεται στην ιστορία. Η Μπόκα Τζούνιορς, που κανείς δεν την περίμενε στον τελικό, πάει για να σηκώσει το 7ο Copa Libertadores της ιστορίας της σε 12 συμμετοχές σε τελικό, ενώ η Φλουμινένσε έχει μια παρουσία στον τελικό του θεσμού (2008) και καμία κατάκτηση.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson προσφέρονται πέντε διαφορετικά στοιχήματα για το μεγάλο παιχνίδι: Το να σημειωθούν Over 1,5 τέρματα στο πρώτο ημίχρονο από 3,46 πληρώνεται στο 3,80** και η νίκη της Μπόκα στο πρώτο ημίχρονο έχει απόδοση 4,95** (από 4,50). Το συνδυαστικό Goal & Over 2,5 από το 2,85 φτάνει στο 3,15** και το να σκοράρει ο Έντισον Καβάνι οποιαδήποτε στιγμή στο ματς από το 4,33 προσφέρεται στο 4,75**. Η νίκη της Φλουμινένσε σε συνδυασμό με Over 2,5 και να βρει δίχτυα ο Κάνο έχει απόδοση 5,50** (από 5,00), όσο αποδίδει και η νίκη της Μπόκα Τζούνιορς ακριβώς με ένα γκολ διαφορά.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπαίνοντας στο μεγάλο παιχνίδι Μπόκα Τζούνιορς και Φλουμινένσε έχουν «κλειδώσει» τον στόχο τους και ξέρουν ποιο είναι το στοίχημα που πρέπει να κερδίσουν αγωνιστικά και νοητικά. 

Βέβαια, μπορεί να ειπωθεί πως ξέρουν πολύ καλά τι να κάνουν μιας και ο δρόμος προς τον τελικό δεν ήταν στρωμένος με ρόδα για τις δύο ομάδες.

Η Μπόκα Τζούνιορς μάζεψε 13 βαθμούς σε έξι ματς στον όμιλο με τις Ντεπορτίβο Περέιρα, Κόλο Κόλο και Μονάγας κι έπειτα είχε και μια δόση τύχης καθώς στους «16», στους «8» και στους «4» για να βγάλει νοκ άουτ αντίστοιχα τις Νασιονάλ, Ράσινγκ Κλουμπ και Παλέιρας στα πέναλτι! Η Φλουμινένσε συγκέντρωσε δέκα βαθμούς σε έξι ματς σε γκρουπ με τη Ρίβερ Πλέιτ και μετά ήταν κυριαρχική στους «16» (πρόκριση με συνολικό σκορ 3-1 επί της Αρχεντίνος Τζούνιορς) και στους «8» (πρόκριση με συνολικό σκορ 5-1 επί της Ολίμπια Ασουνσιόν), προτού ξεπεράσει το εμπόδιο της Ιντερνασιονάλ στα ημιτελικά με 4-3.

Και κάπως έτσι έφτασαν στη σέντρα του «Maracana» σε ματς όλα ή τίποτα με το στοίχημα στο Copa Libertadores να υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις και στον τελευταίο αγώνα του. Το Over 2,5 γκολ δίνεται στο 2,35** και το goal/goal στο 2,04** στην πλατφόρμα της Betsson, με τις αντιπάλους να είναι υποχρεωμένες να ρισκάρουν, αν θέλουν να πάρουν στα χέρια τους την κούπα.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet